2020-05-25 09:14

Fostul şef al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader, reținut de procurorii DNA

 |  08:32
Fostul şef al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader, reținut de procurorii DNA

Cristinel Toader, fostul şef al Poliției Locale Ploiești, a fost reținut de procurorii DNA, după mai bine de cinci ore de audieri. Toader este acuzat de șantaj și activități economice incompatibile cu funcția, transmite b1.ro.

Fostul șef al Poliției Locale Ploiești nu a dorit să facă vreo declaraţie referitoare la acuzațiile pe care i le aduc procurorii DNA. Cristinel Toader a fost scos din sediul DNA cu cătuşe la mâini.

Fostul șef al OPC, al Gărzii de Mediu și al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader a venit, marţi, la sediul DNA Ploiești pentru a fi audiat. Toader a precizat că nu cunoaşte motivul pentru care a fost chemat de procurorii anticorupţie.

Surse judiciare, citate de Agerpres, au precizat că mai mulţi funcționari din cadrul Poliției Locale Ploiești au fost audiaţi zilele trecute la DNA, în dosarul care îl vizează și pe Cristinel Toader.

Cristinel Toader a fost director al OPC şi al Gărzii de Mediu Prahova. De asemenea, din august 2012 a fost numit director la Poliția Locală Ploiești.

În perioada ianuarie 2015 – 21 mai, acesta a ocupat funcția de director adjunct al Poliției Locale Ploiești.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-05

In legatura cu acest articol...

Fostul şef al Poliției Locale Ploiești Cristinel Toader, audiat la DNA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine