2020-02-24 14:53

Fotografii indecente cu copii, găsite în casa bărbatului acuzat că ar fi violat doi băieţi din Sibiu

 |  16:29
Fotografii indecente cu copii, găsite în casa bărbatului acuzat că ar fi violat doi băieţi din Sibiu

Zecide fotografii indecente cu minori au fost găsite de procurorii sibieni în urmaunei percheziţii făcute în casa bărbatului din judeţul Braşov, care a fostarestat, pentru că ar fi violat doi băieţi în vârstă de 13 şi 14 ani, dinlocalitatea sibiană Mârşa. La percheziţie, au mai fost descoperite peste 30 detelefoane ale unor băieţi cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani din judeţeleSibiu, Braşov, Alba şi Arad.

Potrivitprocurorului de caz, Andreea Roman, percheziţia a fost făcută la casabărbatului din judeţul Braşov, în prezenţa avocatului acestuia. "Lapercheziţie s-au descoperit două CD-uri cu fotografii ale unor minori. Uniisunt îmbrăcaţi, alţii dezbrăcaţi. Multe dintre ele se vădcă sunt capturi de pe camerele web. În plus, am descoperit peste 30 de numerede telefon suspecte, iar la apelare s-au prezentat copii cu vârste între 12 şi15 ani din mai multe judeţe ale ţării", a declarat procurorul AndreeaRoman. Potrivit acesteia, cei mai mulţi dintre copii au fost audiaţi şi s-astabilit că bărbatul a avut acelaşi mod de abordare ca şi în cazul băieţilordin judeţul Sibiu pe care i-a abuzat sexual şi tâlhărit. "Copiii ne-aupovestit că suspectul se dădea drept fată şi le trimitea pe internet fotografiicu fete. Între fotografiile de pe CD-uri am descoperit şi fotografiile unorfete, care nu au fost încă identificate, dar credem că sunt fotografii luatetot de pe internet", a afirmat Roman. Potrivit sursei citate, dosarul decercetare este complet, iar Parchetul Sibiu va cere trimiterea în judecată asuspectului pentru viol şi tâlhărie.

Un bărbat de 48 de ani din judeţul Braşov a fostarestat, la mijlocul lunii august, el fiind acuzat că a violat doi băieţi învârstă de 13 şi 14 ani din localitatea Mârşa, judeţul Sibiu, pe care i-aracolat pe internet şi le-a dat întâlnire pretinzând că este o fată de vârstalor.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine