2020-02-18 18:44

Frans Timmermans, MESAJ ferm de SUSȚINERE pentru Laura Codruța Kovesi

 |  23:08
Frans Timmermans, MESAJ ferm de SUSȚINERE pentru Laura Codruța Kovesi

Candidatul socialiştilor europeni la funcţia de preşedinte al viitoarei Comisii Europene, Frans Timmermans, a lăudat luni activitatea de procuror a Laurei Codruța Kovesi, care candidează pentru funcția de procuror-șef european, și a avertizat că „nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți care au fost condamnați în justiție” în România.

„Nu pot exista pași înapoi în ceea ce privește lupta împotriva corupției. Nu poate exista nicio amnistie pentru politicienii corupți care au fost condamnați în justiție”, a spus acesta, într-o declarație distribuită pe Twitter de Euronews.„Am fost destul de brutal cu românii în aceste aspecte și voi continua să fiu limpede în această privință. Cred că în lupta împotriva corupției, în viziunea mea, doamna Kovesi a făcut o treabă excelentă de-a lungul anilor și este un procuror foarte bun. Pot depune mărturie că am văzut la treabă și cred că este un procuror excelent. A făcut o treabă foarte curajoasă în România”, a adăugat Timmermans, care face parte din aceeași familie politică cu partidul condus de Liviu Dragnea, Partidul Socialiștilor Europeni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-18Parerea ta...

ANONIM
18 Feb 2019

BOSOROGULE SCREZOFENIC , SO LINGI IN CEASCA DE CITE ORI TE AI INTILNIT CU EA LA HOTELURI . LINGEAI DUPA GIGOLO GHITA , GENERALUL OPREA , GORILA DE LA SSP , CARE O URMEAZA PESTE TOT
# NI MĂĂĂ !!!
19 Feb 2019

ŢAPULUI ,, bătrân " îi place ,, IARBA " crudă Măăă.....!!!!!
ANONIM
19 Feb 2019

CARE IARBA CRUDA FRATE? ARE DEJA BATATURI LA FOAFANA DUPA ATATA ACTIVITATE.
MR.DEAN
19 Feb 2019

Multumesc domnule.Am certitudinea că VOM INVINGEAcest guvern cu frica de pușcărie a acaparat toate instituțiile statului de drept.Sper ca ne ve- ti susține in continuare .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine