2020-06-04 22:41

Fratele ambasadorul României în Franța, asistent medical la Spitalul „Victor Babeș”, a fost infectat cu COVID-19

 |  12:25
Fratele ambasadorul României în Franța, asistent medical la Spitalul „Victor Babeș”, a fost infectat cu COVID-19

Ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, anunţă că fratele său, Petre Niculescu, asistent medical la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti, a fost infectat cu coronavirus.

El a precizat că îmbolnăvirea s-a produs chiar dacă fratele său a purtat echipament de protecţie.

„Am mai scris aici despre fratele meu cel mic, asistent medical la Victor Babeş, aflat, alături de colegii săi, în prima linie a luptei cu pandemia. Mi-a spus însă azi că se numără printre cei diagnosticaţi cu Covid 19. A avut echipament corespunzător, s-a protejat conform normelor, a respectat toate regulile stricte din spital şi din afara lui. Dar, după cum ştim, virusul e foarte contagios”, a scris ambasadorul României în Franţa, Luca Niculescu, pe Facebook.

Totodată, Luca Niculescu a declarat că fratele său, Petre Niculescu, este internat în salonul de care se ocupa până acum, se simte bine şi „are o mare dorinţă: să se însănătoşească rapid, ca să îi îngrijească din nou pe pacienţii lui”. 

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală erau infectate cu coronavirus. În România au fost confirmate deja 3.613 cazuri de infectare cu coronavirus şi 146 de decese.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine