2020-08-13 05:46

UPDATE. Fraudă cu fonduri europene. Percheziţii DNA la APIA Mehedinţi şi la locuinţele mai multor persoane vizate

 |  08:09
UPDATE. Fraudă cu fonduri europene. Percheziţii DNA la APIA Mehedinţi şi la locuinţele mai multor persoane vizate

Procurorii DNA desfăşoară, joi dimineaţă, mai multe percheziţii la sediul APIA Mehedinţi, precum şi la locuinţele mai multor persoane vizate într-un dosar privind fraude cu fonduri europene.

UPDATE, ora 8.28 Mai mulţi primari din Mehedinţi, precum şi angajaţi ai centrului judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) ar fi vizaţi în dosarul privind fraude cu fonduri europene.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au precizat, că în acest dosar ar fi implicaţi fermieri care au animale şi culturi în zona de nord a judeţului Mehedinţi, mai mulţi primari, medici veterinari, şi funcţionari ai APIA care au întocmit dosare pentru subvenţii agricole.

Directoarea APIA Mehedinţi, Loredana Gherasimescu, a declarat, că a fost chemată de procurori, care i-au prezentat apoi mandatul de percheziţie la sediul APIA.

Aceasta a ţinut să precizeze că nu are nicio implicare în acest dosar şi că anchetatorii urmează să ridice mai multe documente din birourile APIA, aflate la etajul al patrulea al clădirii în care funcţionează Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurarlă Mehedinţi şi Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. 

....................

La sediul APIA din Drobeta Turnu Severin se află mai multe echipe de anchetatori, iar în jurul orei 7.00 a ajuns şi directoarea APIA, Loredana Gherasimescu. Fiind întrebată de jurnalişti ce caută anchetatorii, aceasta a spus că nu ştie, menţionând că a fost chemată la serviciu.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că mai au loc, în paralel în Mehedinţi, zeci de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene. Printre cei implicaţi s-ar afla oameni de afaceri şi medici veterinari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-29Parerea ta...

GEO..
30 Ian 2015

Pusico, prezinta-le si tu anchetatorilor crotaliile ce le tii ascunse in pungi, acasa...doar sunteti si ,,fermieri"!!! Fugi si ascunde-te,mergi la Bucuresti la Gradinaru, vezi poate te scapa si de data asta!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz