2020-02-28 21:20

FURIE în Caracal: PROTEST cu sute de oameni în fața Poliției: ”Vrem DREPTATE!”

 |  18:34
FURIE în Caracal: PROTEST cu sute de oameni în fața Poliției: ”Vrem DREPTATE!”

Sute de persoane nemulţumite de ancheta în cazul presupuselor crime protestează în faţa Poliţiei din Caracal. „Alexandra a sunat, nimeni nu a acţionat” şi „Vreau să trăiesc”, strigă tinerii care participă la protest, transmite Mediafax.

Protestatarii s-au adunat în faţa Poliţiei din Caracal, multe dintre ele având steaguri şi afişe cu mesaje precum „Stop minciunilor şi corupţiei”, „Ruşine procurorului Popescu Lucian” sau „Vei rămâne o legendă”.

Oamenii strigă „Alexandra a sunat, nimeni nu a acţionat”, „Vreau să trăiesc”, „Ruşine”, „Luiza”, „Alexandra”, „Vrem dreptate” şi ”moarte pentru moarte”.

Protestatarii se declară nemulţumiţi de felul în care merge ancheta în cazul crimelor din Caracal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-31

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, DETALII înfiorătoare despre cazul Caracal: „Se face jocul unor complici nemernici”

Răsturnare de situație în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani, răpită la Caracal. Fost șef de crematoriu: Arderea în butoi e EXCLUSĂ!

Noi PISTE în ancheta de la Caracal. Poliția face verificări

Procurorul care a instrumentat dispariţia adolescentei, cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară
Parerea ta...

TEO
01 Aug 2019

Problema este mult prea profunda, iar unele personaje care sunt mai presus de lege sunt amestecate in mod direct. Judecatorul si procurorul sunt direct implicati, pentru ca nu poti sa nu observi ca la un caz de forta majora in care trebuia intrat de urgenta (cu conditia sa se fi stiut exact locatia) s- a gasit solutia de a temporiza actiunea de descindere. S-a dat astfel ragaz retelei infractionale sa mute persoana rapita in alta locatie sau sa treaca granita cu minora traficata.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine