2020-07-02 08:18

Gabriel Oprea, audiat la DNA în dosarul de abuz în serviciu

 |  10:52
Gabriel Oprea, audiat la DNA în dosarul de abuz în serviciu

Gabriel Oprea a venit, vineri dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu. Senatul a încuviinţat, miercuri, cererea DNA de începere a urmăririi penale pe numele fostului ministru de Interne, transmite Agerpres.

Procurorii DNA susţin că una dintre infracțiunile de abuz în serviciu constă în folosirea resurselor umane și materiale ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a asigura, în mod nelegal, însoțirea deplasărilor efectuate de ministru cu echipaje ale poliției rutiere.

De asemenea, cea de a doua infracțiune de abuz în serviciu are legătură cu încheierea unui protocol în baza căruia procurorul general ar fi beneficiat în mod nelegal de coloană oficială.

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, miercuri, că se consideră nevinovat şi abia aşteaptă să se prezinte în faţa procurorilor „ca să rezolve” această problemă. Senatorul a mai spus că le-a cerut colegilor din Senat să voteze pentru ridicarea imunităţii.

"Am trimis o scrisoare Senatului prin care am cerut ridicarea imunității parlamentare. Așa mi s-a părut corect. Este o plângere. Procurorii, ca întotdeauna, în orice caz al unui cetățean din România, trebuie să o soluționeze. Eu știu că mi-am făcut datoria, nu am cerut nimic în plus față de ceilalți miniștri de Interne. Mă consider nevinovat și abia aștept să mă prezint în fața procurorilor ca să rezolv această problemă", a declarat Gabriel Oprea, înainte de începerea ședinței plenului Senatului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-05

In legatura cu acest articol...

Undă verde de la Senat pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea

Gabriel Oprea: Abia aştept să mă prezint în faţa procurorilor

Gabriel Oprea: Nu îmi este frică de nimeni şi de nimic...

Gabriel Oprea: Aveam protecţie 24 de ore din 24 deoarece eram întotdeauna la dispoziția statului român
Parerea ta...

CACARAU
05 Feb 2016

MAFIOTII CARE AU CAPTURAT RO sunt anchetati sau condamnati pt fapte marunte sau neinsemnate ca sa ABURIREASCA POPULIMEA ce se zbate in saracie. Sitemul judiciar romanesc ESTE UNUL PREFACUT nu face altceva decat sa-i spele pe CRIMINALII, BANDITI ce jecmanesc Ro de 26 de ani din pozitii si functii publice importante.In mod similar cu IZMENARUL pretins academician care face Ro de rasul lumii, au mai fost anchetati si condamnati IN DERADERE PUBLICA pt a fi spalati; NASTASE, VOICULESCU, MITREA, SORIN ROSCA STANESCU (care din pozitia de puscarias da lectii de morala la TV- ceea ce face Ro de raharul lumi) BABIUC, ETC. Unii ca MARIAN OPRISAN, MAZARE, NICHITA, VANGHELIE, OPRESCU, ANDREI CHILIMAN, ETC si-au batut joc de JUSTITIE cum au vrut ei stand in libertate desi au comis fapte incredibile si cu grad mare de pericol social. Raportul MCV e pe departe rau de realitatile judiciare din Ro care e condusa de 26 de ani numai de puscariabili de nivel inalt care se tot regrupeaza in libertate in fel , chip si tip de structuri MAFIOTE.
IZMENARUL
05 Feb 2016

DA CE VRETI BAH DE LA MINE...DOAR NU AM CIOMAGIT OAMENII DEGEABA LA MINERIADA,MI-A PROMIS TATUKA ILIESCU CA MA FACE KOMISARRR NKVD PE COLONIA RRROMANI-STAN...SI MARE MOSIER IMPREUNA CU COCOS-UDREA-BITTNER-NASTASE...DOAR NU AM CIOCANIT-O DEGEABA PE CIOCANITOREA UDREA LA POPONETZ..CA MARINARUL-QIOMBETE ERA CAM IMPOTENT...TREBUIA SA REZOLV TREBURI IMPORTANTE PENTRU TARA...COLOANE CU GIROFAR..CA CEAUSESCU..SI CHERMEZA CU CURVE
JUSTITIARUL MAREAN
05 Feb 2016

ACUZATIILE IZMENARULUI O.G. din acest dosar SUNT FAPTE MINORE FATA DE MULTITUDINEA IFRACTIUNILOR FOARTE GRAVE COMISE DE de caest puscariabil din 1990 pana in 2015.
TRECATOR
05 Feb 2016

Luase masa la restaurant cu Rares Bogdan , cu o traducatoare si se grabea sa mearga acasa , in interesul national
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz