2020-08-13 00:13

Gabriel Oprea: Vom întări securitatea la frontiera cu Serbia

 |  16:00
Gabriel Oprea: Vom întări securitatea la frontiera cu Serbia

România se pregăteşte pentru valul de refugiaţi care a invadat Europa. Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat joi că ţara noastră nu resimte în acest moment o presiune reală privind solicitările de azil din partea refugiaţilor.

Gabriel Oprea a mai declarat că, la frontiera cu Serbia, 546 de km de graniţă vor fi întărite măsurile de securitate. De asemenea, ţara noastră va mări şi gradul de cooperare al autorităţilor române cu cele din Serbia. Aparatură fixă şi mobilă de supraveghere suplimentară va fi adusă la frontierele române pentru a ţine sub control această situaţie.

În cazul în care România se va confrunta cu un val de imigranţi în perioada următoare, a mai precizat ministrul de Interne, Gabriel Oprea, ţara noastră dispune de 6 centre regionale de cazare a eventualilor refugiaţi, cu un număr total de 1500 de locuri de cazare.

Europa se confruntă cu o criză fără precedent. Mii de imigranţi proveniţi din ţările din nordul Africii şi Orientul Mijlociu tranzitează state precum Bulgaria, Serbia, Austria pentru a ajunge în ţările membre Schengen, Germania, Franţa sau Suedia în căutarea unei vieţi mai bune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-27Parerea ta...

CETATEAN
27 Aug 2015

Bastane pe Walter - Busca cind il recuperezi ? Cum a fugit ? Ce sa intimplat cu spioni din biroul tau ?
CROCODILUL FLAMAND
27 Aug 2015

INTERESUL NATIONAL....MINERIADA....CIOMEGE IN CAP LA OPOZITIE...ZIARISTI..STUDENTI...TRAILES BAHTALO...SECURISTUL-TERORIST AJUNS MINISTRU...DEMOCRATIA ORIGINALA...AL-QAIDA CU EPOLETI...MAFIA IMOBILIARA COCOS-PETRACHE-BITTNER-OPREA-NIRO-MAGUREANU..SA TRAITI BINE...25DE ANI DE JAFURI CU EPOLETI
CROCODIL DE ANTARTICA
27 Aug 2015

Esti tare balaure , le sti pe toate , o teleenciclopedie reala .
MAREAN
27 Aug 2015

UN SCREMUT IZMENAR CONSTIPAT cu 1,5 neuroni DIN CAUZA TURBARII SALE a ajuns sa se ocupa de ordine publica si de spioni pt ca un popor BLAJIN inca nu e HOTARAT sa-si ia PROPRIA SOARTA in propriile maini.
STRATEG
27 Aug 2015

Ha , Ha , a pazit portile si afacerile lui Niro , dar avea si spioni in biroul ministerului .
ALO ROMANIA
28 Aug 2015

A auzit cineva dintre dumneavoastră de Academia de Științe ale Securității Naționale(ASSN) și de Asociația Foișorul de Foc - Divizia Civică Voluntară? Veți avea un șoc să auziți că ambele sunt, de foarte puțin timp, instituții de interes public, finanțate cu bani de la bugetul României. Ambele căcănării oculte s-au fondat sub aripa, la inițiativa și prin semnătura lui Gabriel Oprea, personajul dubios care pare, la această oră, că face jocurile de putere într-o țară pe care bieții români au crezut-o eliberată în noiembrie 2014. Ambele căcănării oculte gem de foști și actuali generali de Securitate și de personaje dubioase. Iar Asociația Foișorul de Foc - Divizia Civică Voluntară, care funcționează în Sectorul2, este, practic, o organizație paramilitară în toată regula. Și Academia de Științe ale Securității Naționale(ASSN) și Asociația Foișorul de Foc - Divizia Civică Voluntară au devenit instituții de interes public pe timpul interimatelor lui Gabriel Oprea la șefia Guvernului României. Și nimeni n-a suflat un cuvințel!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz