2019-10-15 17:21

Gabriela Firea: Dacă un club nu are autorizație, trebuie închis

 |  11:49
Gabriela Firea: Dacă un club nu are autorizație, trebuie închis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reracţionat pe Facebook cu privire la incendiul de la Clubul Bamboo. Ea declarat că, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, acesta trebuie închis.

"Incendiu la un club din Capitală! Nu sunt victime, Slavă Domnului! Am alertat toate autoritățile responsabile. Din punctul meu de vedere, în cazul în care un club nu are autorizație de funcționare de la sectorul pe raza căruia se află, așa cum prevede legea, trebuie închis. Numai așa va înțelege toată lumea că legile trebuie respectate de toți și că nu se joacă nimeni cu viețile oamenilor", a scris edilul șef al Capitalei pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

ION
22 Ian 2017

Si daca are ceva autorizații, nu pe toate, sponsorizează pe cine trebuie, mistuiește micii funcționari si își permite sa pună in pericol viata oamenilor? Si daca da bani unde trebuie si nu are izolație fonica si afectează liniștea pe o raza de câțiva km? Si daca fac evaziune (fac si este importantă)? Verifica cineva? Sancționează cineva? Răspuns: nu.
ANONIM
22 Ian 2017

Doamna Gabriela Firea comunică opiniei publice ceea ce au de facut autoritațile locale și guvernamentale ,în funcție de nivelele de competenă și reglementările legale ? Mai rămâne ca și cei responsabili să realizeze ceea ce doamna Gabriela Firea susține că ar trebui făcut ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray