2019-11-14 04:19

Gabriela FIREA lămurește ZVONURILE privind starea ei de SĂNĂTATE: „Mă simt mai bine, sunt în continuare sub tratament...”

 |  15:13
Gabriela FIREA lămurește ZVONURILE privind starea ei de SĂNĂTATE: „Mă simt mai bine, sunt în continuare sub tratament...”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat marţi că se simte mai bine după problemele de sănătate cu care s-a confruntat la începutul anului şi că se află în continuare sub tratament şi respectă cu stricteţe un regim alimentar, informează Agerpres.

„Mă simt mai bine. Sunt în continuare sub tratament şi respect cu stricteţe un regim alimentar. A fost un eveniment mai neplăcut al meu, să spun aşa, o cumpănă. Mulţumesc lui Dumnezeu şi medicilor de aici din Bucureşti, de la noi din ţară, pentru că am ieşit cu fruntea sus. Sper să nu se mai repete, nu a fost foarte simplu pentru mine", a spus Firea, într-o declaraţie de presă susţinută înaintea participării la reuniunea Asociaţiei Municipiilor din România. Ea a contrazis afirmaţiile unui consilier municipal, conform căruia ar fi intenţionat să îşi delege atribuţiile unui consilier, timp de un an. „În primul rând, nu cunoaşte legea. Aş putea să îmi deleg atribuţiile pe o perioadă determinată către un viceprimar şi către administratorul public al Primăriei, nicidecum unui consilier personal. Dar nu a fost cazul, am avut într-adevăr concediu medical, l-am epuizat, sunt la serviciu de pe data de 7 ianuarie, în fiecare zi. Am fost la serviciu şi pe 3 ianuarie, chiar şi cu perfuzii şi cu branulă", a afirmat ea. În contextul problemelor generate de gripă, primarul general a precizat că atât ea cât şi membrii familiei s-au vaccinat antigripal în noiembrie, Firea precizând că face acest lucru în fiecare an. Pe 13 ianuarie, primarul general Gabriela Firea anunţa că s-a confruntat cu o problemă de sănătate şi mulţumea atunci medicilor de la Colentina şi Cantacuzino pentru sprijinul acordat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-29Parerea ta...

ANONIM
29 Ian 2019

Oare aceasta moldoveancă se "sacrifica" ptr bucuresteni ...sau ii este teama ca afla altii de excrocheriile pe care le .a facut si le face prin primăria capitalei?!
ANONIM
29 Ian 2019

LIMBA LATA SE USUCA PE CHISERE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray