2020-08-04 20:49

Gabriela Firea RUPE TĂCEREA: ”Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână CRIMINALĂ”

 |  22:48
Gabriela Firea RUPE TĂCEREA: ”Nu știu dacă a fost o întâmplare sau o mână CRIMINALĂ”

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a suferit în ultimele luni mai multe intervenții chirurgicale. La a doua operație, făcută pe 22 martie, medicii i-au găsit o sârmă în colon.

„Mă simt mult mai bine. Sper să fiu programată poate peste două - trei săptămâni la intervenția finală care va fi și mai dificilă și sper să pună capăt acestui șir lung în care starea mea de sănătate mea a fost precară. Nu am știut că se va ajunge la așa ceva. Eu nu am vorbit patru luni de zile despre această situație bizară de-a dreptul”.

„Recunosc că soțul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat acordat de sărbătorile pascale. S-au găsit câțiva inamici politici care m-au criticat foarte mult pentru faptul că soțul meu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat la una dintre procedurile medicale și anume descoperirea acestei sârme de aproape patru centimetri. Sincer eu nu aș fi spus, dar dacă soțul meu impresionat de această situație a făcut această mărturisire eu nu pot să neg pentru că ar fi o minciună. Nu am nici cea mai mică bănuială ce s-a întâmplat. Eu sunt un om precaut. Nu mănânc repede, nu mănânc pe nemestecate. Este foarte ciudat cum puteam să înghit așa ceva. Există anumite persoane care îmi spun că tipul acesta de aliaj în anumite condiții de căldură sau de apropiere de anumite substanțe se poate face această sârmă mai mică și cu o formă astfel încât să poată fi introdusă în mâncare.

Eu nu pot să acuz pe nimeni, nu am nici cea mai mică idee. Sunt în continuare foarte, foarte surprinsă de această situație. Medicii nu au explicație, noi nu avem explicație.

Este un episod neelucidat din existența mea și nu știu dacă se va elucida vreodată. Poate că vom rămâne toată viața cu această întrebare, dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală. Nu știu ce pot să spun. În acest moment eu și familia mea și prietenii mei știm foarte bine că sunt un om precaut și nu aș fi în mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. Posibil să fi fost redus la o mărime mai mică”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-07Parerea ta...

@PUTEREA
08 Mai 2019

DUPA AIA CU MICROFONUL IN PRIZDA SI HUIDUITU ' ATACAT DE CEI 4 ASASINI DE LA ATHENEE PALACE , A-TI GASIT-O PE MOLDOVEACA ASTA CU SIRMA-N MATE . MAI SCHIMBA-TI DRACU ARIA DIN CARE VA ALEGETI SUBIECTELE , PSD PRODUCE DOAR VOMA , NU COMPATIMIRE .
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
08 Mai 2019

era un complot facut de firma de prezervative anale...au vandut unul cu o sarma ca sa se sparga la orgasm.Dar ce sa vezi era prea larga curveta si a ramas sarma inauntru...Deci puteau sa puna si levierul de la masina
STITI BANCUL CU MOLDOVENII?
08 Mai 2019

SIRMA!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz