2019-05-26 02:11


Gabriela Firea vrea transferarea metroului la PRIMĂRIA CAPITALEI: Mobilitatea regiunii Bucureşti-Ilfov poate fi îmbunătăţită!

 |  13:18
Gabriela Firea vrea transferarea metroului la PRIMĂRIA CAPITALEI: Mobilitatea regiunii Bucureşti-Ilfov poate fi îmbunătăţită!

Mobilitatea regiunii Bucureşti-Ilfov poate fi îmbunătăţită şi prin transferarea metroului la Primăria Municipiului Bucureşti, care poate să îşi asume toate investiţiile necesare, a afirmat marţi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

"Am făcut această solicitare, printr-o decizie a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, ca metroul să fie transferat la Primăria Generală a Capitalei, nu doar pentru a ne prinde o floare la butonieră (...) Noi suntem primii interesaţi să investim (...), să grăbim lucrările, spre exemplu la magistrala Drumul Taberei, şi să urgentăm ceea ce abia acum se demarează şi cu paşi foarte mici faţă de necesităţi - metroul către aeroportul internaţional. Facem apel încă o dată la autorităţile centrale să înţeleagă faptul că mobilitatea regiunii Bucureşti-Ilfov poate fi îmbunătăţită şi prin transferarea metroului la Primăria Capitalei, iar noi ne asumăm toate investiţiile", a declarat marţi Firea.

Ea a precizat că principala problemă în regiunea Bucureşti-Ilfov ţine de mobilitate.

"Suferim însă - şi o spun cu toată responsabilitatea - de o bună colaborare cu unele instituţii guvernamentale. Eu sper ca după toate întâlnirile pe care le-am avut în această perioadă să dărâmăm acest zid, să dărâmăm această blocadă (...) Metroul peste tot în lume este parte a transportului local", a spus Firea.

Ea a vorbit şi despre necesitatea urgentării lucrărilor la centura ocolitoare a Capitalei.

"Şi eu, ca senator de Ilfov, împreună cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, am fost şi împreună şi separat - deşi facem parte din familii politice diferite, dar interesul cetăţeanului este pe primul plan şi asta trebuie să demonstrăm în fiecare zi, nu lupta politică sterilă, care nu duce la nimic bun - am luptat cu toţii împreună pentru dinamizarea lucrărilor la centura ocolitoare a Capitalei. Din nefericire, nici acest lucru nu putem să spunem că este unul bifat, realizat", a arătat Firea.

Primarul general al Capitalei participă marţi la seminarul "Împreună pentru dezvoltare durabilă - Dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov", organizat de Departamentul de Dezvoltare Durabilă al Secretariatului General al Guvernului, la Primăria Municipiului Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-13

TAGURI: gabriela firea, metrou, metrorex, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG