2019-05-26 04:28


Gelu Voican Voiculescu, după ce Augustin Lazăr a anunţat că Dosarul Revoluţiei a fost trimis în instanţă

 |  13:00
Gelu Voican Voiculescu, după ce Augustin Lazăr a anunţat că Dosarul Revoluţiei a fost trimis în instanţă

Gelu Voican Voiculescu a declarat la Digi 24, după ce procurorul general Augustin Lazăr a anunţat că Dosarul Revoluţiei a fost trimis în instanţă, că nu a dat dispoziţii sau ordine are să ducă la moartea a 862 de revoluţionari. El s-a declarat indignat, referindu-se la Lazăr, că "acest om compromis moral şi profesional are îndrăzneala să vină şi să vorbească despre Revoluţie".

„Felul în care au fost expuse lucrurile e ca şi cum pentru prima dată, acum, în sfârşit se face lumină în chestiunea Revoluţiei. Au fost mii de dosare care s-au instrumentat, s-au dat condamnări. Este absolut fals să se spună că în sfârşit se va face lumină în chestiunea vinovăţiilor din timpul Revoluţiei. Indiferent că vorbim înainte de 22 sau de cei 862 de morţi de după 22. Dar se ingnoră că toţi aceşti morţi se înscriu până în seara de 25 decembrie 1989, când s-a anunţat execuţia Ceauşeştilor. După aceea nu a mai fost niciun mort”, a spus Voiculescu la Digi 24.

Voiculescu s-a referit şi l acuzaţiile aduse procurorului generla în legătură cu activitatea sa ca şef al comisiei de eliberare din Penitenciarul Aiud, în perioada comunistă.

„Sunt aşa de sugrumat de indignare că nu-mi găsesc cuvintele. Acest om compromis moral şi profesional are îndrăzneala să vină şi să vorbească public despre Revoluţie, care este practic evenimentul fondator al noii orânduiri şi epoci în care trăim”, a spus Gelu Voican Voiculescu.

„Ce probe pot să deţină aceşti oameni din care să rezulte că noi am fi dat ordine, dispoziţii sau am fi rersponsabili de moartea acestor 862 de revoluţionari, care erau tovarăşii noştri? Din rândurile lor, din sutele de mii de oameni ieşiţi în stradă am venit şi noi, cei care am format CFSN-ul. Cum se poate susţine că am determinat moartea acestor 862 de oameni? Nu am dat dispoziţii, nu am dat ordine, nu am semnat nimic”, a mai spus el.

"Secţia Parchetelor Miltiare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul în cauza cunoscută generic sub numele de ”Dosarul Revoluţiei”. Este un moment deosebit pentru justiţia militară şi pentru justiţia română în general, un moment care marchează îndeplinirea unei datorii profesionale, dar şi a unei datorii de onoare faă de istorie şi faţă de patrie. Finalizarea acestei cauze de către procurorii militari reprezintă realizarea unuia dintre cele mai importante obiective din proiectul managerial pe care mi l-a asumat în urmă cu trei ani", a anunţat luni procurorul general Augustin Lazăr, decizia intervenind la aproape 30 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-08

TAGURI: gelu voican voiculescu, augustin lazar, dosarul revolutiei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
08 Apr 2019

porcul asta imputit este amantul lui LIA-CEAMPALIA care se vrea printesa lui PAUL BASTARDUL LAMBRINO..de aia a fost scos din puscarie de ILIESCU in 22decembrie 1989 si facut din puscarias direct vicepremier.Pe urma s-a GELU VOICAN s-a dus la IGPR cu tot felul de borfasi si tigani puscariasi analfabeti si a obligat POLITIA sa-i faca pe acestia AGENTUL ZERO-ZERO SAPTE care a mancat KAKAT CU LAPTE la serviciul 0215 sau OCHIUL SI TIMPANUL IGPR.Deci statul roman dupa 22decembrie 1989 a platit cu peste 10mii de marci lunar salarii si le-a decontat cheltuielile personale inca 10-15mii de marci lunar acesti tigoineri criminali care cica eru "SUB ACOPERIRE"AGENTI SECRETI MAFIA TZiGANEASCA...deci faceti si dvs socoteala cam 250000de marci anual pentru fiecare tigan ZERO-ZERO-SAPTE plus dreptul de a face orice fel de crime penru STATUL PARALEL si pERPENDICULAR condus de mafia tziganeasca a porcului ILIESCU si GELU VOICCAN MITRALIERA TERORISTUL..De aia ati avut DEMOCRATIA ORIGINALA si CAPITALISMUL DE CUMETRIE condusa de acesti sATANISTI IMPUTITI
ANONIM
08 Apr 2019

Dupa 1989 RO a fost capturata de mai multe MAFII si de catre GRUPARI INFRACTIONALE DE CRIMA ORGANIZATA intitulate Formatiuni Politice sau PARTIDE POLITICE, care au devorat ECONOMIA si AVUTIA NATIONALA alungand in acelasi timp populatia din tara. LEGILE IN RO AU FOST si sunt ELABORATE DE BANDITII POLITRUCI ,nu in interesul general sau NATIONAL cum spunea IZMENARUL pretins academician Oprea G, ci in favoarea HOTILOR si ticalosilor. Singura solutie pana la iscarea unei revolte populare generale sau a unei ciomageli sociale ca la rascoala din 1907 este SOLUTIONAREA RAPIDA SI SIMULTANA A DOSARELOR REVOLUTIEI SI MINERADELOR ocazie cu care sa se identifice vinovatii si clanurile lor si sa li se aplice pedeapsa PENALA si pecuniara cuvenita. Totodata CA SI CONSECINTA SE VA PUTEA APLICA PRINCIPIUL LUSTRATIEI in cadrul institutiilor statului. FARA SA FIE SOLUTIONAT DOSARUL REVOLUTIEI IN ROMANIA EXISTA CRIMINALI carora li s-au atribuit titluri de REVOLUTIONARI SI CU MERITE DEOSEBITE carora li se platesc INDEMNIZATII CONSISTENTE DE PESTE 7.000 de lei lunar dar si facilitati (terenuri, spatii comerciale, reduceri de taxe si impozite, etc) TOT EI si acolitii lor AU CA SI PRIVILEGII FUNCTII IMPORTANTE IN CONDUCEREA STATULUI . Toate aceste atrocitati si anomalii sociale au indus conducerea tarii in stil AFRICAN, TRIBAL, MAFIOT si duc la ingroparea abisala a Romaniei. Prin rezolvarea dosarului LOVITURII DE STAT din 89, se va constata ca puterea politica de dupa 1989 a fost si ESTE ILEGITIMA pana in prezent! Prin rezolvarea dosarelor mineriadelor se va constata ca putere politica a fost si ESTE ILEGITIMA deoarece s-au organizat mineriadele si puciurile pentru reprimarea opozantilor, obstructionarea demaocratiei si ingroparea Ro! Prin rezolvarea dosarelor privatizarilor frauduloase CARE AU DUS LA FORMAREA BURGHEZIEI COMUNISTE se va constata ca TARA A FOST JEFUITA CU SUTE si mii DE MILIARDE DE DOLARI!
ANONIM
08 Apr 2019

CLASA zisa POLITICA si AUTORITATILE criminale POSTCOMUNISM TREBUIE SA PLATEASCA PENTRU EXCROCHERIILE SI HOTIILE COMISE IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN!
Random imageUltimele stiri


STARBAG