2019-10-22 09:31

General al armatei, implicat într-un grav accident auto

 |  16:56
General al armatei, implicat într-un grav accident auto

Două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au rămas prinse între fiarele contorsionate ale unei mașini, în urma unui grav accident rutier produs în localitatea Ștefan cel Mare din județul Constanța. Potrivit primelor informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un TIR.

O mașină ce aparține MApN a fost implicată în teribilul accident din localitatea Ștefan cel Mare. La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD care a preluat una dintre victimele care a supraviețuit.

Din cauza accidentului rutier, circulația pe DN 22C Murfatlar - Cernavodă a fost oprită pe ambele sensuri, în zona localității Ștefan cel Mare.

Potrivit medicilor SAJ Constanța, o femeie și un bărbat, aflați în Renault, au murit pe loc în urma accidentului, iar doi militari, aflați în Logan, au fost preluați în stare critică.

Unul dintre supraviețuitori a suferit o fractură deschisă de femur și de gambă, fiind intubat, iar cel de-al doilea are un șoc hipovolemic, fiind, de asemenea, intubat.

Comandantul Bazei aeriene 86 Fetești ”Gheorghe Mociorniță”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit într-un accident produs astăzi, 25 ianuarie, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ștefan cel Mare și municipiul Constanța. În accident a mai fost rănit și plutonierul major Dan Nica, șoferul autoturismului militar.

Militarii, care se deplasau de la Fetești spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la fața locului de la echipaje ale SMURD și sunt transferați la unități medicale.

Potrivit ultimelor informații, șoferul Logan-ului ce aparține MApN a intrat în depășire, moment în care s-a izbit frontal de un Renault care circula din contrasens. În urma impactului devastator, ambele autoturisme au fost lovite de TIR-ul care circula în spatele Renault-ului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray