2019-10-18 21:48

George Maior, acuzat de MINCIUNĂ după audierea lui Horia Georgescu în Comisia SRI

 |  17:14
George Maior, acuzat de MINCIUNĂ după audierea lui Horia Georgescu în Comisia SRI

Horia Georgescu, fostul șef al Agenției Naționale de Integritate (ANI) a fost audiat din nou joi în Comisia SRI, fiind chemat să dea noi explicații după ce ar fi apărut neconcordanţe între declaraţiile sale şi cele ale lui George Maior. De altfel, șeful Comisiei, Claudiu Manda l-a acuzat pe Maior că a mințit atunci când a fost audiat în aceeași comisie.

"Noi considerăm că George Maior a minţit. Horia Georgescu a adus probe în acest sens. Horia Georgescu ne-a comunicat că după ce a promovat examenul de preşedinte ANI trebuia să fie validat. S-a plâns la Maior că nu este cvorum, acesta l-a anunţat că totul va fi în regulă. Apoi, la prima şedinţă a Senatului s-a făcut cvorum. Îl vom chema din nou pe domnul Maior la comisie. Nu poate să spună că se cunoştea vag doar cu Horia Georgescu. Cei doi aveau o relaţie", a declarat Claudiu Manda.

Totodată, Horia Georgescu a făcut noi dezvăluiri la audierea de joi. Astfel, potrivit declarațiilor lui Manda, se pare că serviciile secrete pegăteau noi numiri după alegerile prezidenţiale din 2014. Concret, actualul ambasador al României în SUA, George Maior, ar fi urmat să preia funcția de premier, în timp ce pentru Horia Georgescu ar fi fost rezervat postul de ministrul al Justiției.

"Am înţeles că au discutat despre justiţie de mai multe ori pe această temă. A confirmat şi Horia Georgescu faptul că Maior era un posibil premier al României. Horia Georgescu a spus că nu infirmă şi nu confirmă că ar fi putut să fie ministru al Justiţiei. E clar că au fost discuţii de acest gen", a mai spus Claudiu Manda, după audierea lui Horia Georgescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-12Parerea ta...

BOOYAKA
12 Apr 2018

Parlamentul,comisia SRI,Manda insusi se ocupa pana peste cap,de problemele grave ale Romaniei,de viitorul ei,de tarisoara noastra !
DR.FU MAN CIU
12 Apr 2018

Manda simte o frustrare ,a fost mintit de Maior!Fiola trebuie sa il ajute,altfel face o depresie baiatul..
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray