2020-07-11 18:47

George Maior, ambasadorul României în SUA, declară că are multe probleme pe timp de pandemie

 |  12:58
George Maior, ambasadorul României în SUA, declară că are multe probleme pe timp de pandemie

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, fost șef al SRI, a povestit cum se descurcă în SUA pe perioada pandemiei de COVID-19.

Într-un interviu cu jurnaliști din țară, George Maior a spus că este greu, pentru că sunt foarte multe probleme de rezolvat. Întrebat cum este viaţa în capitala Statelor Unite, în vremea pandemiei, George Maior a răspuns: „E destul de dificilă, întrucât, aţi văzut şi dumneavoastră cifrele din SUA. În mod deosebit Coasta de Est este afectată. Introducem nişte măsuri de prevenţie, lucrăm cu restricţiile şi recomandările impuse şi de autorităţile americane, dar ambasada îşi desfăşoară activitatea la maximum de potenţial, păstrând comunicarea foarte importantă cu Guvernul SUA, cu Departamentul de Stat, cu Pentagonul şi cu Consiliul de Securitate Naţională. Până la urmă, politica externă nu se întrerupe, dimpotrivă, diplomaţia trebuie să se adapteze şi la acest context mai special, de criză globală."


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-11Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
11 Mai 2020

cum de a ramas individul asta ambasador in USA???????????? mafia COCOS-BITTNER-GHITZA stie de ce....pentru ca in Romania MAFIA BOLSEVICA NU VREA SA PLECE dE LA CASCAVAL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz