2020-02-28 17:52

George Maior, programat la AUDIERE în Comisia de Control SRI

 |  20:07
George Maior, programat la AUDIERE în Comisia de Control SRI

Ambasadorul României în SUA, George Maior, va fi audiat de Comisia de Control SRI marţi, 4 septembrie, a declarat pentru MEDIAFAX, preşedintele Claudiu Manda. Invitaţia vine în contextul ultimelor declaraţii legate de scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani.

„M-am consultat cu conducerea Comisiei şi îl vom audia marţea viitoare pe 4 septembrie, la ora 11.00”, a susţinut Claudiu Manda pentru MEDIAFAX.

George Maior, actual ambasador al României în SUA şi fost director SRI, a declarat luni, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, avocat al preşedintelui Donald Trump, că aceasta este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane cu probleme cu legea.

"Un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din Statele Unite, nu ştiu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea este expresia unui lobby, iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia, asta vă spun clar"a declarat, luni, George Maior, ambasadorul României în SUA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-28Parerea ta...

ANONIM
29 Aug 2018

securest imputit ca si stapanul sau sasul nazist
ANONIM
29 Aug 2018

Din ce bani mafia psd-alde a platit un lobbist ca giuliani sa le apere interesele. Giuliani nu reprezinta Departamentul de Stat ci doar un incasator de bani pentru "" munca'' prestata in favoarea GIO psd-alde.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine