2020-07-02 19:52

Gheorghe DINCĂ, criminalul din CARACAL, adus la INML pentru efectuarea expertizei psihiatrice

 |  10:27
Gheorghe DINCĂ, criminalul din CARACAL, adus la INML pentru efectuarea expertizei psihiatrice

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat în urma dispariţiei adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este supus marţi expertizei psihiatrice la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML), el fiind încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava, informează News.ro.

Dincă a fost trasferat la începutul acestei luni la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea expertizei psihiatrice. El va fi evaluat pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor.

„În cursul acestei zile, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat din Arestul Central în Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”, anunţa la 1 octombrie Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Măsurile procedurale se refereau la efectuarea expertizei psihiatrice.

Gheorghe Dincă a declarat procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie, şi Alexandra Măceşanu, fata de 15 ani dispărută în luna iulie. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat şi le-a ucis, trupurile fiind arse într-un butoi metalic din curtea sa.

Dincă este acuzat de trafic de minori, viol şi omor calificat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-08Parerea ta...

CETATEAN
08 Oct 2019

Parca miroase a prospaturi duse la Belina . Dar si buletine false de la autoritati . Lupta cu justitia si codurile , facute in ultimi 3 ani . Aceiasi oameni inplicati .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz