2020-08-12 01:26

Gheorghe Dincă, în arestul Capitalei. Când va fi supus testului poligraf şi expertizei psihiatrice

 |  09:24
Gheorghe Dincă, în arestul Capitalei. Când va fi supus testului poligraf şi expertizei psihiatrice

Dezvăluiri de ultimă oră despre Gheorghe Dincă! Criminalul din Caracal a fost adus la arestul central din Capitală, stă singur în celulă şi este tot timpul supravegheat de un poliţist. Mai mult, Gheorghe Dincă nu are voie să iasă în spaţiu de recreere. El va fi supus expertizei psihiatrice şi testului poligraf.

Gheorghe Dincă a părăsit arestul din Slatina la 35 de zile de la momentul în care poliţiştii au descins în curtea sa din Caracal. El a fost dus la Bucureşti, la Arestul Central, unde va fi supus şi unui test cu detectorul de minciuni.

Gheorghe Dincă va fi scos luni din arestul central şi va fi dus în scurt timp la sediul DIICOT. Anchetatorii îi vor prezenta probele pe care le au împotriva sa. Vorbim inclusiv despre cele 40 de pete de sânge găsite în casa groazei, care, atenţie, nu conţin nici ADN-ul Luizei şi nici pe cel al Alexandrei.

Gheorghe Dincă va fi supus unei expertizei psihiatrice. Aşa că se va afla în scurt timp dacă monstrul de la Caracal a avut discernamant în momentul în care le-a ucis pe cele două adolescente Alexandra şi Luiza. Expertiza se poate face la Spitalul Penitenciarului Jilava, iar comisia vine de la Institutul de Medicină Legală şi este formată din mai mulţi specialişţi criminologi. Pentru această expertiză, monstrul de la Caracal trebuie să îşi dea din nou acordul. În mod normal, ar trebui ca el să fie lăsat câteva zile să se liniştească. Ba, mai mult, alții spun că expertiza trebuia să fie făcută la început de anchetă pentru ca Dincă să fie surprins cu întrebările. Totodată, monstrul de la Caracal poate contesta expertiza dacă nu este de acord cu rezultatul. Astfel, prin această expertiză se va stabili dacă Dincă a avut discernamant în momentul în care le-a răpit şi ucis pe cele două adolescente, Luiza şi Alexandra.

În acelaşi timp, continuă audierile la DIICOT, iar surse din anchetă spun că este posibil ca familia Luizei să fie aduse la audieri în Capitală.

Timp de aproape o lună, anchetatorii au cercetat casa, dar şi curtea locuinţei lui Dincă, care are aproape 3.000 de metri pătraţi, fiind folosit şi un aparat special de scanare.

În curtea casei, au fost descoperite mai multe gropi, unele fiind cimentate sau betonate, fiind adunate mii de probe, care au fost transportate în camioane la INML şi Institutul Naţional de Criminalistică pentru a fi expertizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz