2020-08-06 04:54

Gheorghe Dincă, reaudiat la DIICOT şi testat cu detectorul de minciuni. Anchetatorii prezintă ultimele probe

 |  10:26
Gheorghe Dincă, reaudiat la DIICOT şi testat cu detectorul de minciuni. Anchetatorii prezintă ultimele probe

Gheorghe Dincă este aşteptat să dea explicaţii în faţa anchetatorilor de la DIICOT! Criminalului din Caracal îi vor fi prezentate şi probele pe care procurorii le-au strâns până acum împotriva sa.

Monstrul din Caracal este programat peste câteva ore să fie testat cu detectorul de minciuni. Sunt 10 întrebări-cheie la care trebuie să răspundă Gheorghe Dincă. Înainte de asta, însă, criminalul ar trebuie să fie reaudiat la DIICOT şi să fie supus expertizei psihiatrice.

DIICOT a anunţat, luni, că Gheorghe Dincă a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti, pentru a fi reaudiat, pentru o analiză comportamentală şi pentru examinarea psihiatrică.

Alexandru Cumpănaşu, mutarea care schimbă tot în ancheta din Caracal: "Este pur şi simplu aberant"

”La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bucureşti pentru efectuarea altor activităţi ce presupun prezenţa acestuia în faţa organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialişti din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanţa din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum şi examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia”, a transmis DIICOT.

Anterior, DIICOT a precizat că raportul final al Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” arată, cu probabilitate de 99,93%, că oasele găsite în butoiul din curtea casei lui Gheorghe Dincă din Caracal aparţin Alexandrei Măceşanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz