2019-10-20 22:08

Ghiță a prezentat DOVADA că Laura Kovesi a fost la el în CRAMĂ

 |  23:16
Ghiță a prezentat DOVADA că Laura Kovesi a fost la el în CRAMĂ

Sebastian Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul” atunci când neagă toate „adevărurile” spuse de el.

„Codruţa nu spune adevărul”, afirmă Sebastian Ghiţă în interviul acordat jurnalistului Ion Cristoiu, atunci când acesta l-a întrebat cine minte – el sau şefa DNA, care aproape neagă că l-ar cunoaşte.

„Preşedintele ţării, văzând toate acele falsuri din instituţia doamnei Kovesi, văzând că toate instituţiile s-au sesizat, Inspecţia Judiciară face verificări, CSM îşi exprimă îngrijorarea, că până şi domnul Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general, n.r.) admite că lucrurile sunt în neregulă, că doamna preşedintă Tarcea (Cristina Tarcea, şefa ICCJ, n.r.) trage un semnal de alarmă, el a luat decizia de a o păstra în funcţie (pe Laura Codruţa Kovesi, n.r.). Nu e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea, să provoc eu căderea sau menţinerea doamnei Kovesi”, a spus Sebastian Ghiţă.

La rugămintea jurnalistului, omul de afaceri i-a arătat o fotografie din telefon în care susţine că ar fi Laura Codruţa Kovesi la el acasă, cerând ca această fotografie să nu fie făcută publică.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-15

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Sebastian Ghiță, INTERVIU incendiar: ”Am plecat pentru că eram Ghiță și venea Crăciunul”
Parerea ta...

LEVST.
15 Mar 2018

In primul rand mai oricine poate truca o poza, mai ales pe virtual...Si, 2) chiar daca e reala si Kovesi a fost la el acasa, asta nu inseamna ca talhariile lui nu exista si sunt inventate de Kovesi...Bate campii, se sterge si ultima impresie ca ar fi avut ceva IQ, mai degraba a avut o instructie specifica, cu care a reusit sa faca fraude...
SERBAN
15 Mar 2018

Ce legătură are sula cu prefectura. .A fost sau nu a fost..! Ne jucam cu vorbe...Întrebarea este dacă Codruța l-a ajutat sau l-a protejat pe tâlharul ăsta. ..! Acest tâlhar era agreiat în toate cercurile puterii...Era prieten bun cu Ponta și se învârtea intre șefii SRI. ..Nu Codruța era aceia care îi facilita afacerile. ..!
@SERBAN
15 Mar 2018

Plagiatoarea stearpă profita de bani lui ghita care era pusculita neagra a dna si servicii ...la fel ca si Condrea ....cand baietii nu au mai " cotizat " au fost executați....asa ca ghita care stia a preferat sa se ascunda ptr a.si proteja viata ...aceste asa zise servicii sunt fără mama si tata ....vezi si napalmul de la COLECTIV....!!!!
PIS , PIS
28 Mar 2018

narozilor . ia facut programe de calculator pentru institutiile de stat . a luat bani buni , dar a si dat ciubucuri . cum a fost si cardurile de sanatate . ia spart , a dat si la vecinul urs . ha , ha , ha .
VALI
05 Apr 2018

Păi Ghiță nici nu trebuie să confirme , și nici nu trebuie să arate poze , a fost și Ponta în vie și era șidoamna acolo deci umbla . Afost și în sufragerie Deciii?
RENDES LACI
10 Mai 2018

Ghiță ști vorba aia ”cine scuză se acuză”. Păi dacă nu aveai probleme cu fără de legile tale ai mai fi chemat-o la tine în cramă. Mă mir că nu ai chemat pe ministrul justiției să te pui bine cu el și să-ți dea o celulă cu vedere la mare.
ION
18 Feb 2019

Prostimea crede ca este reala... Este evident ca poza este editata si trucata. Rusinicaaaaaaa !!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Feb 2019

scurt pe doi EUROPA NU MAi VREA SA AUDA DE NICIUN FEL DE MAFIOti...NICI DE GHITA NICI DE MAZARE NICI DE UDREA...si NICI DE CEI CARE SUNT SLUGILE LOR iN FRuNTE CU PORCARUL FLAUSAT...DEGEABA O MUSCATI DE FUND PE KOVESI CA TOT NU SCAPATI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray