2019-10-18 21:45

GHIŢĂ, ACHITAT în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete

 |  13:52
GHIŢĂ, ACHITAT în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete

Sebastian Ghiţă a fost achitat în dosarul care este judecat alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat, joi, pe fostul deputat Sebastian Ghiţă în dosarul în care este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete, decizia nefiind definitivă.

În acelaşi dosar, magistraţii au decis ca şi ceilalţi inculpaţi să fie achitaţi, întrucât faptele nu există sau nu sunt prevăzute de legea penală.

Este vorba de Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, Viorel Dosaru, fost şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Constantin Ispas, ofiţer de poliţie, şi Aurelian Constantin Mihăilă - fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-14Parerea ta...

LEVST.
14 Iun 2018

cum dracu sa nu lasi liber banditi din aceiasi tagma ca si acesti "judecatori"...Miliardele furate- de diverse grupuri- sunt doar himere ala nustiu-cui...( Dar acesti "judecatori" si-au umplut buzunarele si conturile cu bani lichizi, din aceste "himere", spagi date de aceste gunoaie precum ghitza, etc., si care cheltuie alte milioane, in alte tari, plecati din tara -NU fugiti- cu acordul acestor "judecatori".. poate chiar sfatuiti de acestia...)
ANONIM
14 Iun 2018

Dar pe IOHANNIS cum dracu il lasa liber?? Pentru ca a umplut buzunarele kodrutei plagiatoare ca sa nu fie judecat??
TRADATORI DE TARA
14 Iun 2018

AFACEREA CARDURILE DE SANATATE CUM RAMINE ????? CU PROSTIMEA ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Așa să le fie votul! Șeful PSD are un nou dosar penal făcut de DNA, pentru fapte pe care e-ar fi făcut pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Între timp, primărița de Craiova, Lia Olguța Vasilescu scapă de arestul la domiciliu, așa a hotărât Curtea de Apel București. Sebastian Ghiță, în schimb, a rămas să plătească 13 milioane de euro cauțiune. Și DNA spune că a încălcat și controlul judiciar
06 Apr 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray