2019-07-23 04:00

Ghiță continuă să își bată joc de Poliție. Vezi ce riscă fostul deputat

 |  12:52
Ghiță continuă să își bată joc de Poliție. Vezi ce riscă fostul deputat

Fostul deputat Sebastian Ghiță, dispărut de două săptămâni, nu s-a prezentat, marți, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova pentru a semna conform procedurilor impuse prin măsura controlului judiciar pe cauțiune, fiind pentru a doua oară când încalcă această obligație.

Surse din cadrul Poliției au declarat, pentru Agerpres, că potrivit programului de supraveghere stabilit anterior, el trebuia să se prezinte la IPJ la ora 10.30, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) va lua în dezbatere, pe 5 ianuarie, cererea DNA de arestare preventivă în lipsă a fostului deputat Sebastian Ghiță.

Procurorii au cerut în instanță, pentru a doua oară, înlocuirea măsurii controlului judiciar pe cauțiune cu măsura arestării preventive, după ce fostul parlamentar a încălcat termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foști șefi din poliție și parchete.

Marți, 27 decembrie, magistrații de la ÎCCJ au respins o primă cerere a DNA de arestare în lipsă a lui Sebastian Ghiță, însă au menținut interdicția ca acesta să părăsească teritoriul României.

Ulterior, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a transmis, joi, către Înalta Curte de Casație și Justiție, documentele prin care a informat instanța supremă asupra faptului că Sebastian Ghiță a încălcat termenii controlului judiciar prin neprezentarea la sediul Poliției. Sebastian Ghiță a fost ultima dată la IJP Prahova în ziua de 19 decembrie pentru a semna în cadrul controlului judiciar pe cauțiune. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-03Parerea ta...

DUDAEV BIN LADEN
03 Ian 2017

HAHA FRATELE TZIGAN GHITZA ESTE LA NOI LA CECENIA...SI LA DUBAI....ALLAHU AKBAR....BUNEM BOMBA LA AUTOBUZ DE GHIAURI.....HA HA HA..ABDULAH SALAM DANAM ROMANIA E LA NOI...HA HA HA.....FURAM TOT BAN DE LA ROMAN PROST SI DAM LA TERORIST IN DUBAI....HA HA HA....ALLAHU AKBAR....MICROSOFT PLATESTE TOATE FACTURLE....HA HA HA
CROCODILUL FLAMAND
03 Ian 2017

COMPLICELE LUI GHTZA DE LA SPP CE MAI FACE?MAI PAZESTE PRESEDINTIA?....PARCA SE NUMESTE GHEORGHE STELIAN SI ESTE DIN CRAIOVA.....MARI AFACERI CU MAFIA RUSEASCA SI UDREA LA CRAOVA SI SLATINA
GIGOLO GHITA
03 Ian 2017

AI BELITO BELINI GHITA , HA , HA . IAR COMPLICI , CE FAC ? BANI FURATI CIND II DA INAPOI ????????????
F-B-I
03 Ian 2017

GHITA ERA MAFIA TIGANEASCA DE LA TARTASESTI DIN SERVICII SI JUSTITIE,LA FEL CA UDREA-COCOS
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ghiță TV în Parlament RTV, tembeliziunea -că televiziune nu pot să-i zic- deputatului - magnat PSD Sebastian Ghiță, supranumită și Ghiță TV, este cunoscută ca aruncătoare de petarde de presă non-stop. Dacă vrei să afli ce sigur nu se întâmplă, te uiți la Ghiță TV. Cam cum era, odinioară, OTV-ul lui Dan Diaconescu în direct, acum la pușcărie
30 Mar 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray