2019-10-20 22:04

Ghiță face noi ACUZAȚII: ”Kovesi e BOLNAVĂ”

 |  23:06
Ghiță face noi ACUZAȚII: ”Kovesi e BOLNAVĂ”

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă continuă atacurile la adresa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în contextul scandalului generat de fostul deputat Vlad Cosma care a dezvăluit cum se "fabricau" probe şi dosare la DNA Ploieşti.

”Nu stiu toate cazurile dar au numitor comun. Sefa lor care conduce si sprijina in fata csm, e prietena mea buna Kovesi si nu are ce sa ne mai spuna e vinovata pt toti oamenii care au nenorocit romania, cat timp Kovesi a condus a fost furata rau romania.

E o nebunie, azi pot sa zic ca Kovesi e bolnava .. de imagine de putere de rau, e asa precis si simplu ca nu o poate opri,in ce priveste mecanismele mai ample care au dus la situatia asta. Va fi mult de vorbit, trag speranta ca cu plecarea acestei doamne un sef serios care e in stare sa atace coruptia din Romania va veni si va pune ordine acolo

Sunt convins ca va pleca Kovesi, nici Tudorel, nici Lazar n-o s-o apere de ce veti auzi zilele viitoare” a declarat Sebastian Ghita la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-13Parerea ta...

LEVST.
12 Feb 2018

tipic sobolanilor raiosi, cazuti in cursa: acum spun ei tot, dar tot, nu asa... Pai daca stiau cat de rea este cutare, de ce nu au spus-o la timp, inseamna ca -chiar si asa- sunt vinovati de conspiratie, impotriva societatii...Cine stie, probabil ca sarbii i-au spus ca nu-l mai pot tine prea mult, si ca orice sobolon in asa situatie, incearca sa muste pe oricine, sperand ca colajele lor de cuvinte disparate, ii vor scapa cu pielea netabacita...Cum toate aceste "victime" sunt din pesede si cum toate sunt fugite din tara, asta nu vor ei sa explice, pentru ca NU POT... Au fugit din tara tocmai pentru a scapa de URGIA Legii..
CAMELIAN PROPINATIU
13 Feb 2018

Chateaubriand. Literar, e mai avantajos pt regim sa fie Kovesi doar intimidata, nu demisa. Puterea nu prea are intelectuali si nu simte forţa simbolismului, riscul să capete intern-extern imagine de partidă a interlopilor, pierzând viitoarele alegeri oricâta spaga electorala ne da de pe acum.
COADA DRACULUI
14 Feb 2018

UNDE SUNT CELE 100 MILIARDE EURO FURATE ? CINE A DOSIT DOSARELE PANA SAU PRESCRIS ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray