2020-07-08 17:36

Ghiţă: Mircea Negulescu deţine înregistrări compromiţătoare cu Laura Codruţa Kovesi

 |  11:01
Ghiţă: Mircea Negulescu deţine înregistrări compromiţătoare cu Laura Codruţa Kovesi

Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat la România TV că a depus o plângere împotriva judecătorului care a emis mandat de arestare pe numele lui. Fostul deputat a venit cu lămuriri despre întregul fir al poveștii. Mai mult, acesta a făcut noi dezvăluri șocante despre presupusele abuzuri din DNA. Ghiță spune că Mircea Negulescu deține înregistrări compromițătoare cu Laura Codruța Kovesi.

"La sfarsit domnul Casandrescu in bunatatea si marinimia sa spune, la sfarsit - si amaratului de Ghita ii dam 3 zile de la comunicare sa conteste decizia. Stiti ce face pe 20? Fara sa mai citeze? Spune ca dreptul asta pe care mi l-a dat, nu eu, eu nici avocat nu aveam, el de capul lui, nu a comunicat nimic si a eliminat dreptul spunand ca e eroare materiala. Pe 30 august se mai sesizeaza din oficiu, apoi respinge sesizarea".

Fostul deputat a vorbit din nou despre abuzurile de la vârful justiției din vremea în care Laura Codruța Kovesi se afla la cârma DNA.

"Ar fi povestit Onea şi Negulescu de şefa Kovesi. Aşa au ameninţat, daca ne arestati spun. Negulescu a si inregistrat-o pe Kovesi. Asa se lauda in Ploiesti, ca Kovesi n-o sa-i faca nimic ca are inregistrari".

Ghiță a făcut referire și la un episod din ziua în care a fost reținut la Belgrad. Atunci, un om al legii ar fi fost trimis la fostul deputat acasă pentru a verifica dacă se află acolo.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-29



Parerea ta...

GHITA BIN LADEN
29 Ian 2019

probabil ca l-a filmat cineva pe porcul GHITA cum o lingea la fofoloanca pe KOVESI..si se stergea cu maneca la gura
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz