2020-08-12 13:21

Gigi Becali, biserica şi coronavirusul: “Într-o săptămână se vor vindeca toți bolnavii. Eu acum pup mai tare icoanele”

 |  15:16
Gigi Becali, biserica şi coronavirusul: “Într-o săptămână se vor vindeca toți bolnavii. Eu acum pup mai tare icoanele”

Gigi Becali a comentat în stil personal pandemia de coronavirus care a cuprins întreaga lume, implicit şi România, unde există deja 48 de cazuri confirmate, alte 1.450 de persoane sunt în carantină, iar 12.917 sunt izolate la domiciliu.

"Până săptâmâna care vine, se vor vindeca toți bolnavii de coronavirus, așa cred. Eu spun că unde se face Sf. Liturghie, boala intră mai greu. Dacă oamenii s-ar duce la Sfântul Maslu, ar fi gata. Eu pup mai tare icoanele acum. Cum să nu merg la biserică? Eu n-am nebunia asta, sângele lui Hristos nu poate să aibă vreun microb. La noi s-au vindecat astăzi trei români, vă dău eu în premieră. Avem opt vindecați deja", a spus Gigi Becali la Pro X.

“Eu spun așa cum zice Biserica, să mergem la slujbe. Merg mai departe și spun altceva. O să vedeți dacă sunt nebun sau am dreptate. Se va demonstra în câteva luni. Țineți minte ce vă spun. O să vedeți că virusul ăsta, în toate țările în care se face Sfânta Liturghie, în țările ortodoxe, nu va fi puternic. România va beneficia de Sfânta Liturghie. La noi vor fi 3-7 cazuri, nu așa multe ca în alte țări. Nu poate virusul... Se face Sfânta Liturghie și se spune ‘Dumnezeule, ferește-ne pe noi și țara noastră de această boală’. Așa va fi în țările ortodoxe, Bulgaria, România, Cipru, Rusia, Serbia. Sunt țări în care se face Sfânta Liturghie. O să vedeți în cinci luni dacă sunt nebun sau spun adevărul. Se va demonstra pe statistică. Noi mergem la Biserică și nu ținem cont de guvernanții necredincioși care spun erezii. Bă, dacă în Biserică sunt 100 de oameni care au coronavirus și se împărtășesc, mă duc și eu și mă împărtășesc cu lingurița lor. Prin Sfânta Împărtășanie, Hristos ne însănătoșește! La rugă ne rugăm să ne ferească Dumnezeu de virus. Nu vine boala, nu are ce căuta boala aici. Dumnezeu îndepărtează pericolul”, a mai afirmat Gigi Becali, de data aceasta la România TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-12Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
12 Mar 2020

de unde pana unde trebuie cineva sa asculte tampeniile acestui personaj?Nici macar in evul mediu nu l-ar fi crezut nimeni dar acum in epoca moderna se presupune ca oamenii gandesc cu capul lor .Una este sa crezi inDumnezeu si alta este maimutareala si fariseismul cu care plictiseste lumea Becali.De ce nu-l filmati cand joaca barbut cu tiganii sau cand joaca la ruleta in cazino,atunci e momentul cand pupa icoanele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz