2020-04-05 16:39

UPDATE. Gigi Becali este două ore în sediul DNA: “Am fost chemat pentru…”

 |  14:07
UPDATE. Gigi Becali este două ore în sediul DNA: “Am fost chemat pentru…”

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a prezentat miercuri la sediul DNA și le-a dezvăluit jurnaliștilor că "a fost pentru a ridica o ordonanță de clasare".

UPDATE 14.42. "Am facut cererea si am dat un mail pe care au zis ca voi primi ordonanta de clasare. Este vorba despre un dosar din 2017, daca stiti, cand am fost chemat. A facut odata unul, ala cu papion, de la televizor... Ca a zis el ca nu stiu ce teren face mai putin pe evaluarea cutare. Si acum am venit sa iau ordonanta de clasare. Am facut cererea, am si modificat-o si mi-au zis ca nu pot sa mi-o dea astazi, ca seful de sectie era in niste audieri. Si o sa primesc pe mail ordonanta de clasare. Nu m-au chemat, eu am vrut sa vin", a spus Becali la ieșirea de la DNA.

"Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta. În legătura cu declarațiile pe care le-am făcut în 2014, 2015, nici nu mai știu. Niște declarații, nu știu... Când ies, o să vă arăt ordonanța de clasare", a declarat Gigi Becali, la intrarea în sediul DNA.

Potrivit Antena 3, Becali ar mers la DNA pentru a da declarații în fața procurorilor în dosarul lui Puiu Popoviciu. Atunci, el a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului. Gigi Becali susținea la acea vreme că nu își mai amintește exact denunțul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa și că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13Parerea ta...

BEBICA
15 Noi 2019

SPER CA A DATA URMATOARE CIND I-L CHEAMA , SA-L TINA ACOLO DEFINITIV . JIGODIA ASTA DE BECALI SI VERII LUI AU DISTRUS FOTBALUL ROMANESC . I-AU MAI AJUTAT SI ALTII CA BORCEA , CEI DOI GICA (POPESCU SI HAGI } , MIRCEA SANDU , PONTA , HREBE SI MULTI ALTII .SINT MULTE LOCURI LIBERE IN PUSCARII DUPA GRATIERILE DATE DE PSD .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine