2020-07-04 12:47

Gorj. Două persoane, soţ şi soţie, atacate de urs. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital

 |  07:01
Gorj. Două persoane, soţ şi soţie, atacate de urs. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital

Două persoane, soţ şi soţie, au fost atacate de un urs în zona montană a localităţii gorjene Padeş. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu.

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, şi soţia acestuia, de 62 de ani, au fost atacaţi de urs în timp ce coborau de pe munte spre satul Cloşani din comuna Padeş. Femeia a precizat că ursul a ieşit dintr-o tufă şi a lovit-o, moment în care a căzut la pământ. Bărbatul a încercat să se apere, dar a fost şi el atacat de animal. Cei doi au avut noroc cu un câine care îi însoţea, care a reuşit să alunge ursul.

Cele două persoane au fost găsite de un localnic care i-a transportat cu maşina până în sat de unde au fost preluaţi de două ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Medicii au precizat că femeia are mai multe excoriaţii la abdomen şi la un picior. În ceea ce îl priveşte pe bărbat, acesta se află în stare mai gravă, având o rană la un picior şi urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz