2020-06-03 13:09

Gorj. Poliţiştii au găsit cadavrul unui bebeluş ascuns într-un dulap. Mama copilului declarase că l-a omorât

 |  07:59
Gorj. Poliţiştii au găsit cadavrul unui bebeluş ascuns într-un dulap. Mama copilului declarase că l-a omorât

Polițiștii au găsit, miercuri seară, cadavrul unui bebeluș ascuns într-un dulap din locuința părinților unei eleve județul Gorj, care le-a spus anterior anchetatorilor că şi-a omorât bebeluşul, după care i-a incendiat trupul.

Eleva a recunoscut că a mințit atunci când le-a spus poliţiştilor că şi-a incendiat copilul. Fata a mărturisit că imediat după naştere şi-a ucis copilul, după care l-a ascuns într-un dulap.

Anchetatorii au descins imediat la locuința părinților fetei, iar la locul indicat de tânără au descoperit trupul neînsuflețit al copilului.

Anchetatorii au făcut cu o zi înainte cercetări la fața locului şi au ridicat câteva fragmente osoase găsite într-o grămadă de cenușă din curte. Eleva le-a indicat locul respectiv ca fiind cel în care şi-a incendiat bebelușul.

Până în prezent, fragmentele respective nu au fost expertizate, ele putând însă să provină de la animale sau păsări de curte.

Trupul neînsufleţit al bebelușului a fost predat Serviciului de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

Anchetatorii au precizat că eleva de clasa a XII-a din județul Gorj este acuzată de omor, fiind cercetată, pentru moment, în libertate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine