2020-06-02 15:32

Grav accident de circulaţie în Râmnicu Vâlcea. Două persoane au murit, iar şase, între care trei copii, sunt rănite

 |  12:39
Grav accident de circulaţie în Râmnicu Vâlcea. Două persoane au murit, iar şase, între care trei copii, sunt rănite

Două persoane au murit şi alte şase, între care trei copii, au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie, care a avut loc, duminică, în municipiul Râmnicu Vâlcea. Un şofer a intrat pe contrasens şi a fost izbit violent de o maşină care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliţie Vâlcea, Alina Teodorescu, a precizat, că accidentul s-a produs la kilometrul 175+800 de metri al DN 7, pe strada Barajului, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au stabilit, în urma cercetărilor, că un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Blaj, a intrat pe contrasens, maşina sa fiind izbită din lateral de un Audi care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul Ford a fost proiectat peste parapetul de protecţie de pe marginea drumului, căzând într-o râpă la o diferenţă de nivel de şase metri.

Şoferul Fordului şi un pasager în vârstă de 46 de ani, din Blaj, au murit.

Totodată, cele şase persoane din autoturismul Audi, respectiv şoferul în vârstă de 35 de ani, un tânăr de 20 de ani, o femeie de 29 de ani şi trei copii cu vârste cuprinse între zece şi 14 ani, au fost răniţi.

În urma accidentului, timp de câteva zeci de minute strada Barajului din Râmnicu Vâlcea a fost complet blocată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine