2020-04-09 04:48

Gregorian Bivolaru, prins de poliție în Franța

 |  17:34
Gregorian Bivolaru, prins de poliție în Franța

Căutat de poliție încă din 2004, liderul MISA a fost prins și reținut în Franța. El se refugiase în Suedia, acolo unde ceruse și obținuse azil politic. Totodată, el își și schimbase numele.

Liderul MISA a fost condamnat de ICCJ la 6 ani de închisoare pentru sex cu minori. Tanara a afirmat insa, pe toata durata procesului de la ICCJ ca actul respectiv nu exista si ca ea nu este o victima a lui Gregorian Bivolaru, ci a procurorilor si a judecatorilor.

În zilele viitoare, el va fi adus în România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-26Parerea ta...

NEPOTU' GREVISTULUI
27 Feb 2016

Circul merge mai departe .. alta flatula puturoasa, trasa-n vant, de la "oficina flatulelor guvernamentale", pentru mascarea multelor si gravelor probleme cu care se confrunta Tara in aceste zile de iarna !
NEPOATE....
27 Feb 2016

Vine acuș primăvara, iarna din sufletele noastre rămâne ”pe poziții”. Numai proștii, încuiații și lașii NU REALIZEAZĂ ce se petrece-n jur. NU se spune că de fapt copiii Ro (de oriunde) MOR DE FAPT din pricina VACCINURILOR, NU se spune și nici NU se i-au măsuri în privința pădurilor Ro.care-s belite constant (structurilii informative păzesc struții, fauna din instituții, boarfele de pe centură, sau altele...) NUMAI de păduri nu le pasă lor! Las să strige străinii, că autohtonii au altă ”treabă”...STATUL ROMÂN parcă NUMAI există decât pentru a fabrica legi împovărătoare și împotriva cetățenilor români, acționează după ureche, i-a act de unele anomalii și le remediază (pardon, cârpește...) de ochii presei, ÎN REST - ESTE UN HAOS TOTAL...parcă este cuprins de o boală autoimună care auto-devorează, împinge români, teritoriu (vândut 70% DEJA străinilor), economie, păduri, teren agricol...tot! Au început să protesteze străinii care au cumpărat pământ de la noi, paradoxal, nu?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine