2019-05-27 02:48


Greu de DEMIS. Anunț de ultimă oră a lui Tudorel Toader

 |  21:08
Greu de DEMIS. Anunț de ultimă oră a lui Tudorel Toader

Deși Guvernul și premierul Viorica Dăncilă au anunțat că au trimis deja președintelui Iohannis cererile de revocare ale celor trei miniștri, inclusiv cea a lui Tudorel Toader, Ministrul Justiției susține că premierul nu i-a cerut demisia și că toată discuția va fi tranșată joi.

Postarea lui Tudorel Toader:

”O simpla precizare !Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gandire privind demisia, in conditiile in care domnia sa nu mi-a cerut demisia.A ramas ca acest subiect il vom aborda maine dimineata, la orele 09.30 !”


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-17

TAGURI: guvern, dancila, tudorel toader, demisie
loading...


Comenteaza pe site


NEGRO
17 Apr 2019

Mai gandeste-te, talharele! Noaptea e un sfesnic bun. Pentru cei ce s-au usurat pe propria-i cariera. Ca dumitale. Ievaluaza-te tacut, pre Limba Ta cea Lata. Adu-ti aminte de cele 20 de motive insailate ilogic pentru a o distruge pe Kovesi. Toate au fost demontate punct cu punct de procurorii CSM. Ptiu Drace! Reflecteaza daca mai poti la sectia speciala pentru anchetarea procurorilor. A avut efecte, nepurcelule. Puscaria lui Dragnea s-a amanat o leaca. Cei 14 000 de infractori scosi la lumina de celebra lege a recursului compensatoriu de-abia asteapta sa-ti pupe... portofeul. Asa cum ai pupat dumitale sandalele puturoase ale Samsarului de Teleorman. Iar prin gratia zombilor PSD, urmasii nedezmintiti ai fostilor PCR-isti, acum Samasarul Romaniei. Ti-ai facut misiunea. Ai ingropat justitia. Ai si primit premiul cel mare. Era de asteptat. Odata intrat in troaca, porcii te-au binecuvantat cu raturile lor. Acu du-te la Iesi si indrazneste sa iesi pe strada fara protectia jandarmilor Taratoarei. Nu-ti va cadea prea bine. Dar asa e roata vietii. Ieri ai ievaluat tu pe altii, acu te ievalueaza si pe tine infractorii pre care i-ai slujit. Dumnezeu sa te ierte! Ca noi nu! Niciodata, noi nu! Asa ca...mars in pubela istoriei cu Limba Ta cea Lata, jigodie!
OUT ! GUNOI BOLșEVIC
18 Apr 2019

Acest gunoi narcisist tuDOREL A PRIMIT CE PRIMESC TOATE SLUGILE ACESTEI ORGANIZATII MAFIOTE. UN ȘUT IN CUR. SA-TI FIE RUSINE GUNOI BOLȘEVIC. AI O CARIERA DE KKAT. MARȘ LA TOMBERON JEGULE.
Random imageUltimele stiri


STARBAG