2020-07-04 00:18

Greu de DEMIS. Anunț de ultimă oră a lui Tudorel Toader

 |  21:08
Greu de DEMIS. Anunț de ultimă oră a lui Tudorel Toader

Deși Guvernul și premierul Viorica Dăncilă au anunțat că au trimis deja președintelui Iohannis cererile de revocare ale celor trei miniștri, inclusiv cea a lui Tudorel Toader, Ministrul Justiției susține că premierul nu i-a cerut demisia și că toată discuția va fi tranșată joi.

Postarea lui Tudorel Toader:

”O simpla precizare !Eu nu i-am solicitat dnei prim ministru nici un termen de gandire privind demisia, in conditiile in care domnia sa nu mi-a cerut demisia.A ramas ca acest subiect il vom aborda maine dimineata, la orele 09.30 !”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-17Parerea ta...

NEGRO
17 Apr 2019

Mai gandeste-te, talharele! Noaptea e un sfesnic bun. Pentru cei ce s-au usurat pe propria-i cariera. Ca dumitale. Ievaluaza-te tacut, pre Limba Ta cea Lata. Adu-ti aminte de cele 20 de motive insailate ilogic pentru a o distruge pe Kovesi. Toate au fost demontate punct cu punct de procurorii CSM. Ptiu Drace! Reflecteaza daca mai poti la sectia speciala pentru anchetarea procurorilor. A avut efecte, nepurcelule. Puscaria lui Dragnea s-a amanat o leaca. Cei 14 000 de infractori scosi la lumina de celebra lege a recursului compensatoriu de-abia asteapta sa-ti pupe... portofeul. Asa cum ai pupat dumitale sandalele puturoase ale Samsarului de Teleorman. Iar prin gratia zombilor PSD, urmasii nedezmintiti ai fostilor PCR-isti, acum Samasarul Romaniei. Ti-ai facut misiunea. Ai ingropat justitia. Ai si primit premiul cel mare. Era de asteptat. Odata intrat in troaca, porcii te-au binecuvantat cu raturile lor. Acu du-te la Iesi si indrazneste sa iesi pe strada fara protectia jandarmilor Taratoarei. Nu-ti va cadea prea bine. Dar asa e roata vietii. Ieri ai ievaluat tu pe altii, acu te ievalueaza si pe tine infractorii pre care i-ai slujit. Dumnezeu sa te ierte! Ca noi nu! Niciodata, noi nu! Asa ca...mars in pubela istoriei cu Limba Ta cea Lata, jigodie!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz