2020-04-05 17:44

Grevă la Spitalul Floreasca, după demiterea medicului Mircea Beuran

 |  13:23
Grevă la Spitalul Floreasca, după demiterea medicului Mircea Beuran

Medicii de la Spitalul Floreasca au decis să înceteze activitatea după ce medicul Mircea Beuran a fost demis din funcţia de şef al secţiei de Chirurgie, ca urmare a anchetei în cazul pacientei care a ars pe masa de operaţie.

Comunitatea medicală din Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti Floreasca doreşte să îşi exprime îngrijorarea faţă de felul în care este tratat un incident medical regretabil şi de lipsa respectului şi a deontologiei celor implicaţi. (...) În aceste condiţii, medicii au decis întreruperea activităţii atât în interesul nostru, cât şi al pacienţilor pentru a ne proteja reciproc. Vom asigura asistenţă medicală numai pentru urgenţele majore", se arată într-un comunicat al medicilor de la Floreasca. 

Reamintim că, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii, medicul Mircea Beuran a fost găsit principalul vinovat de producerea tragediei în urma căreia o femeie a murit după ce a fost arsă pe masa de operaţie. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-06Parerea ta...

ANONIM
06 Ian 2020

Corecta atitudinea colegilor
BABUIN
06 Ian 2020

Ii doresc lui ungreanu(usr) sa aibe nevoie de un asemenea medic.. in viata lui de javră....si sa aibe parte de acest accident
„LIBERTé, EGALITé, SANTé
06 Ian 2020

„Liberté, Egalité, Santé” Sărăcia încă face rău iar greva este marea ipocrizie a sistemului romanesc de sănătate
SPITALUL FILANTROPIA
06 Ian 2020

O ALTA DEMITERE ABUZIVA FACUTA DE MANAGERULUI INTERIMAR SIMPALEAN DE tG.MURES, IMPOTRIVA SEFULUI SECTIEI DE NEONAT, PENTRU CA ACESAT DIN URMA DEPISTAT FRAUDAREA BANULUI PUBLIC. NUMAI CA ACOLO ATITDINEA COLEGILOR MEDICI ESTE NECOMBATIVA. CE-I SPERIE? NU-I DA NIMENI AFARA DACA SE OPUN ABUZURILOR.
SASHA
07 Ian 2020

Nu medicii vor sa intre in greva ci un grup de cca 25 de medici intentioneaza asta. Cam dezinformare...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine