2019-08-23 08:03

GRINDEANU: „Prezența lui IOHANNIS în piață, o surpriză neplăcută!”. Vezi de ce spune PREMIERUL că protestele sunt politizate

 |  19:54
GRINDEANU: „Prezența lui IOHANNIS în piață, o surpriză neplăcută!”. Vezi de ce spune PREMIERUL că protestele sunt politizate

Prezența președintelui Klaus Iohannis la protestele din stradă de săptămâna trecută a fost "o surpriză neplăcută", a afirmat premierul Sorin Grindeanu.

"Pentru mine, a fost o surpriză neplăcută prezența președintelui în stradă săptămâna trecută. Eu am încercat, și nu cred că mă poate acuza nimeni, am încercat în această perioadă să am o relație instituțională corectă cu Administrația Prezidențială. Ba chiar, poate de multe ori, am lăsat de la mine anumite lucruri, tocmai pentru a avea dialog", a declarat Grindeanu la Antena 3, citat de Agerpres.

Grindeanu a continuat să critice modul în care mesajele sunt reflectate în cadrul protestelor. "Nu mi se pare că argumentele însoţite de agresivitate verbală sunt cele care trebuie să primeze. De multe ori, această hiperbolizare e binelui şi fanatismul în a crede că ceea ce gândeşti tu e corect s-ar putea să ducă la rău", a afirmat el.

Prim-ministrul a mai spus că există "semnale" că protestele au fost politizate.

"Am urmărit tot ceea ce s-a întâmplat, şi ceea ce s-a strigat, şi sunt semnale, sunt anumite lucruri clare politic în aceste întâlniri, cum sunt oameni care sunt veniţi în piaţă fără de culoare politică, dar în urmă cu şase săptămâni noi am avut alegeri. Cele mai bune sondaje, păreri, modul în care te exprimi într-o ţară democratică se fac prin alegeri, iar noi am câştigat aceste alegeri", a spus el, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-29Parerea ta...

DRALL
29 Ian 2017

Bai dragnea cat de prost poți sa fii sa te autodistrugi.
DR.F
29 Ian 2017

Aceste animale nu mai trebuoesc bagate in seama
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray