2019-07-23 08:37

GRINDEANU, tranșant: „Nu renunțăm la ORDONANȚĂ! Mergem mai departe!”

 |  18:18
 GRINDEANU, tranșant: „Nu renunțăm la ORDONANȚĂ! Mergem mai departe!”

Primul ministru Sorin Grindeanu a declarat joi că nu va renunţa la OUG privind modificarea Codurilor, afirmând că a luat o ''decizie justificată'' în urmă cu două zile şi ''merge mai departe''.

''Am luat o hotărâre acum 2 zile, justificată, şi mergem mai departe. (…) Nu renunţăm la ordonanţă'', a spus Grindeanu, întrebat dacă va renunţa la OUG prinvind modificarea Codurilor Penale.

Comitetul Executiv Naţional al PSD şi-a exprimat joi, în şedinţa extraordinară, susţinerea pentru Guvernul Grindeanu, în contextul adoptării de către Executiv a OUG privind justiţia şi al protestelor masive de stradă care au survenit după acest demers, au precizat, pentru Mediafax, surse din PSD.

Sursele citate au arătat că în şedinţă nu a fost exprimat însă şi un vot, susţinerea fiind manifestată prin luări de poziţie ale membrilor CExN, acest fapt echivalând cu menţinerea actelor normative controversate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02Parerea ta...

SLUGOIU MAFIEI.
02 Feb 2017

ACEST IMPOSTOR DIN ORASUL DE PE BEGA FACE DE RAS INTREG BANATUL PRIN COMPORTAMENTUL SLUGARNIC FATA DE UN TARANOI DE TELEORMAN .
ALEX
02 Feb 2017

Bravo,Grindeanu!Un bănățean nu poate fi nici laș si nici fricos,atunci când știe ca are dreptate! Susținem Guvernul Grindeanu!
@ALEX
02 Feb 2017

Inseamna ca sustii HOTIA. ESTI DE ACORD CA SE POATE FURA PANA LA 200000 LEI PREJUDICIU.? ESTI DE ACORD CU LEGI PENTRU JEFUITORII ACESTEI NATII , INDIFERENT DE CULOARE POLITICA. ? CITESTE BINE MODIFICARILE DIN CODUL PENAL SI DE PROCEDURA PENALA . VEI OBSERVA CUM VEI FI TU FURAT CU LEGI DATE DE PENALI.
GRINDEANU?
02 Feb 2017

o păpușă băloasă, ușor nevricoasă, cu ochii privind tărșăind LAȘ într-o parte! Zici că-i pui de buldog nehrănit...
RAID
02 Feb 2017

Vei merge la puscarie vezi ca si copii si nevastă.neam de hoți.
CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2017

PAI DACA ORDONANTA RAMANE VALABILA......PE PRINCIPIUL EGALITATII IN DREPTURI....ORICE OM ARE VOIE SA FURE 200.000RON..ADICA 45.000DE EURO IN FIEACARE ZI.....CHIAR DE MAI MULTE ORI PE ZI............FARA SA FIE PEDEPSIT PENAL PENTRU FURT................................DEZINCRIMINATI FURTUL.............SI CRIMELE DIN 1989..................SA LUAM TOT MITRALIERELE SI SA FACEM CE VREM PE STRADA.................................TARA LUI ILIESCU-FSN.....SOMALIA EUROPEI
CROCODILUL FLAMAND
03 Feb 2017

SINCER......................AR TREBUI CINEVA SA DEA MITRALIERE LA TOTI PARTICIPANTI LA MITING................SI SA IMPUSTE PE CINE VOR EI...........................FARA PEDEPSE......................EXACT CA IN DECEMBRIE 1989...................CAPITALISMUL DE CUMETRIE............................DEMOCRATIA ORIGINALA..............FURATI TOTUL DIN TOATE BANCILE..................MONA LISA DIN PLESCOI................GHITZA...................COCOS.................PONTA...................VIDEANU.................ETCETERA......ASTA E GANDIREA BOLNAVA ILIESCU-FSN-1989
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray