2020-05-31 12:30

Guvernul a împărţit banii pentru a-şi ţine promisiunile

 |  20:32
Guvernul a împărţit banii pentru a-şi ţine promisiunile

Şedinţă de lucru pe tema bugetului la Guvern. Miniştrii au aprobat limitele bugetare pentru fiecare minister li ordonator de credite. Partea grea, abia urmează. Pe 25 ianuarie se va dezbate şi adopta bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale.

Guvernul susţine că se va încadra în limita de deficit bugetar de 3% şi a alocării de 2% din PIB pentru Armată. În “şedinţa tehnică” de astăzi, Guvernul a făcut o primă analiză a fondurilor de care dispune pentru a-şi îndeplini promisiunile electorale din programul de guvernare. Nu au fost transmise date concrete. Guvernul se va reuni în ședință din nou miercuri, 25 ianuarie, pentru a dezbate și adopta proiectul bugetului de stat și pe cel al asigurărilor sociale de stat, pentru 2017.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

ZORRO
20 Ian 2017

Bai ,acest G.D,de ce nu-ti dai numele ?.....esti cumva securist?....descrie cum trebuie situatia ,cum ca in Sedinta de azi a Guvernului ,s-a "creionat BUGETUL tarii "asa cum a dorit maria sa JOHANNIS!!!!....si ca "masurile populiste "de care se plang toti basistii,soroistii si johannistii se vor pune in aplicare incepand cu 01.02.2017!!!!!!/......oftica mare pentru unii!!!....un pensionar ,ce doreste o presa fara securisti!!!....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine