2019-12-05 21:34

Guvernul Marii Britanii ne dă soluţii pentru a evita GRAŢIEREA

 |  15:38
Guvernul Marii Britanii ne dă soluţii pentru a evita GRAŢIEREA

Întrebat ce părere are despre proiectul privind graţierea, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a declarat că guvernul britanic este dispus să împărtăşească Guvernului României din experienţa în ceea ce priveşte suprapopularea din închisori. Oficialul precizează că în ţara sa au fost adoptate soluţii diferite precum închisorile private sau brăţările electronice ca alternative pentru detenţie.

"Este o problemă reală aici în ceea ce priveşte populaţia din închisori care este mai mare decât capacitatea. Guvernul britanic este gata să lucreze cu Guvernul României privind o schimbare de experienţă în această privinţă. În Marea Britanie, am avut aceleaşi probleme”, a spus ambasadorul, citat de news.ro.

El a adăugat că în ţara sa au fost adoptate soluţii diferite faţă de cele pe care ar dori să le adopte România şi a dat exemplu închisorile private sau brăţările electronice ca alternative pentru detenţie.

"În ceea ce priveşte Marea Britanie, avem o colaborare de lungă durată cu Ministerul Justiţiei şi cu instituţiile de justiţie şi poliţie din România şi suntem absolut gata să schimbăm experienţa noastră. De exemplu, Ministerul Justiţiei a explicat că este o problemă aici în ceea ce priveşte populaţia din închisori care este mai mare decât capacitatea. Este o problemă nu numai pentru România. În Marea Britanie am adoptat soluţii diferite, de exemplu închisori private sau alternative pentru închisori, brăţările electronice. Suntem absolut gata să discutăm cu autorităţile române experienţa noastră. Poate să fie interesant şi folositoare pentru România, poate nu este pentru România”, a mai spus Paul Brummell.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-27Parerea ta...

CONSTANTIN
27 Ian 2017

MA MIR CA LORZII DAU LECTII TARANOILOR , ORICUM NU LE INTELEG !
GOGU
27 Ian 2017

HAHAHAHAHA BANC ENGLEZESC !!! Hahahaha
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray