2020-04-06 22:15

Guvernul vrea să crească vârsta de PENSIONARE pentru polițiști

 |  16:37
Guvernul vrea să crească vârsta de PENSIONARE pentru polițiști

Intenţia Guvernului este de a creşte vârsta de pensionare pentru poliţişti, a declarat joi premierul Ludovic Orban. El spune că atunci când a fost modificat prin ordonanță de urgență "sistemul nesimţit de calcul al pensiilor pentru şefimea" din Ministerul de Interne s-au pensionat mii de cadre pentru a beneficia de condiţiile privilegiate de pensionare care erau anterior modificării ordonanţei.

"Intenţia noastră este foarte clară: de a creşte vârsta de pensionare. Când s-a modificat prin OUG sistemul acesta nesimţit de calcul al pensiilor pentru şefimea din zonele respective, s-au pensionat din zona MAI mii de cadre pentru a beneficia de condiţiile privilegiate de pensionare care erau anterior modificării ordonanţei.

Adică, ei au dat o ordonanţă de urgenţă dar înainte le-au permis tuturor celor au vrut să beneficieze de pensiile respective, s-au pensionat oameni cu 40, 42, 43, 45 de ani cu nişte pensii extrem de mari, au lăsat sistemul de ordine publică cu grave probleme de efectiv, care, până la urmă, au pus în pericol viaţa, siguranţa cetăţeanului, proprietatea privată, pentru că nu au mai putut să asigure toată resursa umană pentru apărare ordinii publice, a vieţii şi siguranţei cetăţeanului.

Totul a fost o nebunie generalizată. Şi aici o să intervenim prin lege atunci când vom ajunge la o formă a unei legi a pensiilor care să facă cu adevărat dreptate şi care să corecteze toate abuzurile care au fost făcute în calculul pensiilor", a afirmat Orban la RRA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-19



Parerea ta...

CHIAR Că-I NESIMțIRE
19 Dec 2019

CRASĂ și o NEDREPTATE PÂNĂ LA DUMNEZEU! După ce că nu fac nimic, cu burțile-alea lăsate peste cureaua pantalonilor, răspund laconic la interpelări, te amendează tot pe tine, ca victimă, pentru că ai îndrăznit să-l/i deranjezi din somnul cel de moarte a lenii care-i guvernează, se pensionează cu pensii babane, în timp ce se află în deplinătatea puterii fizice (fără condiție fizică...) mintale...mai puțin! În timp ce alții, își rup pingelele ani de zile, până când vor ieși la pensie când deja sunt DISTRUȘI...fizic!
SABOTAJ
20 Dec 2019

Termina cu mafia Dragnea , Olguta , Carmen Dan , Vilcov , Iordache si gasca
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine