2020-02-17 14:12

HALUCINANT. Gheorghe Dincă a RECUNOSCUT o nouă victimă. Ce s-a întâmplat

 |  16:09
HALUCINANT. Gheorghe Dincă a RECUNOSCUT o nouă victimă. Ce s-a întâmplat

Potrivit unor surse citate de TVR, procurorii au descoperit o altă victimă a lui Gheorghe Dincă, minoră la momentul la care a fost violată de acesta. Fata a fost audiată, iar fapta a fost recunoscută de suspect în fața anchetatorilor.

Anchetatorii au ridicat pe platformă mașina cu care Gheorghe Dincă a răpit-o pe Alexandra și cu care făcea taximetrie ilegală, mașina va fi dusă la expertiză, ca și prima mașină, o dubă - a transmis Oana Danciu, pentru Telejurnal. Oamenii legii au continuat să sape în curtea lui Gheorghe Dincă, după ce au scanat terenul cu acel aparat special, dar până acum nu au găsit nimic concludent. Apar însă noi acuzații la adresa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii au găsit în casa acestuia probe concludente și le-au confruntat, așa că au aflat că acesta, pe parcursul anului 2019, ar mai fi violat o altă minoră, aceasta a fost deja audiată de procurorii DIICOT, a mărturisit că i-a fost prea teamă ca să depună plângere. Gheorghe Dincă a mărturisit că a bătut-o și a violat-o și a mai spus că a mai agresat alte trei femei, însă a refuzat să dea detalii care să-i ajute pe anchetatori să le și identifice.

Între timp, la DIICOT Craiova există alte două dosare, din 1999 și 2012, în care făptuitorul are același mod de a acționa ca Gheorghe Dincă, au încercat anchetatorii să vadă dacă sunt sau nu legături între cele două cazuri, există însă și alte dosare de proxenetism și trafic de persoane la DIICOT Craiova, care, în acest moment, se află într-un stadiu incipietn în ceea ce privește cercetarea.

Gheorghe Dincă va fi chestionat despre cea de-a treia sa posibilă victimă săptămâna viitoare, inclusiv cu testul poligraf.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-16Parerea ta...

MUNCA
17 Aug 2019

Acest criminal bătrân este un criminal de ieri sau de astăzi ? Sa fim realiști, priviți către gunoiul sau eliberat zi de zi, către curtea sa dezordonata și totodată mult prea ordonata pentru un asemenea criminal în serie , Priviți către zona sa de acțiune care cuprinde sute sau mii de km pătrați. Ne întrebăm cu toții unde ii sunt prieteni, cunoștințele , relațiile , copii lui sau care este cel mai îndepărtat prieten al criminalului și astfel putem judeca distanta și traseul crimelor . Cu polițiști necalificați lucrezi împiedicat și efectuezi o munca care poate dura ani și ani de zile și astfel ne învârtim ca și găinile noastre din coteț.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine