2020-04-07 00:46

HALUCINANT. Un bărbat a fost omorât în urma unei DISPUTE electorale

 |  16:40
HALUCINANT. Un bărbat a fost omorât în urma unei DISPUTE electorale

Controversa politică pare că a depășit limita certurile on-line și a simplelor dispute de idei. Scenele de coșmar au avut loc în comuna Mărtinești din județul Hunedoara. Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort, după ce a încasat o lovitură puternică în cap care i-a fost fatală. Anchetatorii au stabilit că victima a avut conflict în barul din sat cu alt bărbat pe teme electorale, transmite Mediafax.

Poliția Orăștie a fost alertată vineri seara în satul Dâncu Mare din comuna Martinești, unde un bărbat a fost găsit prăbușit la pământ, în stare de inconștiență. Victima avea o lovitură în zona capului, din cauza căreia a murit, notează Mediafax.

Anchetatorii au constatat că victima este un bărbat de 62 de ani din orașul Călan. Acesta a fost implicat într-un scandal cu un alt bărbat de 54 de ani în barul din sat. Suspectul este audiat sâmbătă de polițiști. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe și ucidere din culpă.

Bărbații ar fi avut un conflict pe teme politice, potrivit unei surse citate de Hunedoara Liberă. De altfel, bărbatul de 54 de ani, suspectul principal în cazul crimei, este reprezentantul unei formațiuni politice în Biroul de votare din localitatea Dâncu Mare.

Acesta nu va mai ajunge la secția de votare din care făcea parte pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc duminica aceasta, pe data de 24 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine