2020-04-09 03:54

UPDATE. Haos la Aeroportul Otopeni după un INCENDIU cu degajări mari de FUM la un fast-food

 |  09:51
UPDATE. Haos la Aeroportul Otopeni după un INCENDIU cu degajări mari de FUM la un fast-food

Panică printre miile de persoane care s-au aflat duminică dimineaţă la Aeroportul Otopeni. Un incendiu cu degajări de fum s-a produs la un fast-food din interiorul locaţiei. Reprezentanţii Aeroportului au transmis că în zona de îmbarcare se aflau aproximativ 2.300 de persoane, fiind evacuate din zona de restaurant aproape 600 de persoane. Traficul aerian nu a fost afectat.

UPDATE 09.57. ”Faptul că s-a degajat o cantitate foarte mare de fum pe tubulatură, dar şi în incinta restaurantului şi ulterior în celelalte spaţii de trecere, pe coridoare şi în zona de aşteptare, aceasta a fost cea mai mare problemă. Analizând strict modul de manifestare, este un incendiu normal, cotidian, un incendiu pe care-l întâlnim frecvent la restaurante pentru că este vorba de grăsimea care se depune pe tubulatură şi se dezvoltă incendiu la cea mai mică aprindere. Incendiul în sine nu a avut o manifestare deosebită şi nu a fost un incendiu neobişnuit, însă faptul că se manifesta într-o zonă cu populaţie foarte multă, cu pasageri şi într-un obiectiv de asemenea importanţă, da, a făcut ca şi concentrarea de resurse trimise la faţa locului să fie una semnificativă”, a mai afirmat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Pasagerii aflaţi în zona restaurantelor, acolo unde s-a degajat fum, au fost mutaţi temporar într-o zonă apropiată, unde nu era fum.

”Hota asigura evacuarea aerului viciat de la unul dintre restaurantele din zona «Food court». În acest moment se fac verificări în teren pentru a se stabili cauza incendiului”, au mai precizat reprezentanţii CNAB.

ISU Bucureşti-Ilfov a transmis că incendiul a fost localizat, nu mai sunt degajari de fum şi nu sunt victime. ”Am realizat evacuarea persoanelor în mod coordonat către zona parterului. Au fost evacuate ulterior aproximativ 200-300 de persoane”, au precizat pompierii. 

Martorii au spus totuşi că a fost vorba despre un incendiu uşor, dar care a inundat zona de fum.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine