2019-10-15 16:49

HAT-TRICK pentru Iohannis: după TRUMP, urmează MERKEL și MACRON

 |  10:12
 HAT-TRICK pentru Iohannis: după TRUMP, urmează MERKEL și MACRON

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua săptămâna viitoare, în perioada 19 - 20 iunie, o vizită la Berlin, au declarat pentru Agerpres surse oficiale.

Potrivit acestora, șeful statului va avea întrevederi cu omologul său german, Frank Steinmeier, și cu cancelarul Angela Merkel.

De asemenea, au adăugat sursele citate, în marja Consiliului European de la Bruxelles, care va avea loc în perioada 22-23 iunie, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu șeful statului francez, Emmanuel Macron.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-10Parerea ta...

ADOLFINA MERKEL
10 Iun 2017

Ce tot ma criticati ca am facut si eu un bine oamenilor din Siria este mai periculoasa cersetoria conationalilor vostrii decât un terorist bine educat pentru ca timpul de manifestare a fiecăruia este mai mic in cazul arabului si deci ne va afecta mai Putin in viitor .
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Iun 2017

Cancelarul german Angela Merkel, precum și președintele francez Emmanuel Macron își dau seama de consecințele regimului Trump care spune că nu le mai vor proteja tarile de Rusia daca nu-si platesc obligatile catre NATO. Rezultatul, după câteva momente de nevroza inițiată de către francezi și germani, a fost pentru ambele țări să înceapă brusc discutiile cu Rusia..Mai ales ca la baza militara de la Incirlik din Turcia au fost evacuati militarii germani datorita implicarii in puciul esuat impotriva regimului Erdogan/Intrebare CAT MAI SUPORTA EUROPA ASEMENEA PERSONAJ TOXIC PRECUM ANGELA MERKEL?(Donald Trump i-a si spus la Washington direct-Doamna MERKEL va rugam INCETATI CU TERORISMUL)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray