2019-10-20 22:39

Horia Georgescu, CONDAMNAT la patru ani de ÎNCHISOARE cu executare

 |  17:15
Horia Georgescu, CONDAMNAT la patru ani de ÎNCHISOARE cu executare

Fostul şef al ANI Horia Georgescu a fost condamnat, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare în dosarul privind despăgubirile de la ANRP.

Potrivit deciziei instanţei, din cei patru ani de închisoare, se va scădea perioada în care Georgescu a stat în arest preventiv, respectiv 18 martie 2015 - 9 iulie 2015. În plus, Horia Georgescu nu are voie să ocupe o funcţie publică pe o perioadă de cinci ani, după executarea pedepsei, transmite Agerpres.În acelaşi dosar, fostul deputat Cătălin Theodor Nicolescu a fost condamnat la 9 ani şi 4 luni închisoare, iar fostul deputat UDMR Marko Attila-Gabor (dat în urmărire internaţională) a primit 5 ani închisoare cu executare.Condamnări au primit şi alte persoane care la data faptelor făceau parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor: Ingrid Zaarour (preşedinte al ANRP) - 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare, Mihnea-Remus Iuoraş (vicepreşedinte ANRP) - 4 şi 6 luni ani cu executare, Ingrid Popa-Mocanu (vicepreşedinte ANRP) - 4 ani cu executare, Remus Baciu (vicepreşedinte ANRP) - 6 ani şi 4 luni cu executare, Cătălin Canagiu (reprezentant al Ministerului Finanţelor Publice) - 4 ani închisoare cu executare.Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-14Parerea ta...

LEVST.
14 Feb 2018

Apelul, este o arma care poate fi folosita si impotriva actului de justitie, asa ca pana nu vedem verdictul final... Mai mult, chiar in acest caz , un alt rechin este fugit din tara, (cati or fi , per total?) pare ca justitia din Romania este doar o umbra care "pedepseste" urmele altor umbre...
ANONIM
14 Feb 2018

CUM ESTE POSOBIL ASA CEVA ....TOCMAI PE GIUMPIX !!!..... SA VI DE LA RACOARE CAND TE VOI CHEMA EU .....ASA SE INTAMPLA CU TOATE SLUGILE FOLOSITE DE SISTEM....AL DE SUS ...NU DOARME !!!
NU șTIU....
14 Feb 2018

nu cunosc amănunte din dosare, dar cred că omul ăsta a fost înșelat, aburit și a căzut de fazan! CRED CĂ A FOST SACRIFICAT! Mie îmi crează impresia unui om nevinovat...decât conjuctural, semnând ca prostul sau ca primarul!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray