2020-02-18 18:40

Hoți de motorină, prinși cu focuri de armă, pe Autostrada A1

 |  11:48
Hoți de motorină, prinși cu focuri de armă, pe Autostrada A1

Patru focuri de armă au tras polițiștii ce au intervenit la un caz de furt de combustibil, pe autostrada A1, la Km 110.

Oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a pune mâna pe mai mulți hoți care tocmai furaseră peste 100 de litri de motorină din rezervorul unui tir bulgăresc, la kilometrul 110 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, când șoferii unor TIR-uri parcate în zonă au observat cum mai multe persoane dădeau târcoale autovehiculelor de mare tonaj. Pe la miezul nopții, hoții au reuşit să sustragă peste 100 de litri de motorină, dintr-un tir înmatriculat în Bulgaria. Mai mulţi şoferi care au observat întâmplarea au sunat imediat la 112. Doi camionagii au încercat să blocheze cu mașinile ieșirea din parcare a autoturismului în care au fost urcate bidoanele cu motorina furată.

Hoții au reușit să fugă, dar polițiștii au plecat în urmărirea lor. Goana după hoți s-a întins pe mai mult de 5 kilometri. Polițiștii au fost nevoiți să tragă focuri de armă, în încercarea de a-i opri pe atacatori. Patru dintre gloanțe au atins roțile, caroseria și geamurile mașinii. Într-un final, cu roata spartă, mașina s-a oprit. Doi dintre hoți au fost prinși. Se pare că în autoturism ar fi fost patru. Ceilalți doi au sărit de pe autostradă pe câmpul din apropiere. Hoții prinși au fost duși la sediul Poliției autostrăzi pentru audieri, iar mașina a fost ridicată pentru a fi expertizată, transmite sursata.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine