2019-12-14 14:41

Iar au început cu heirupismele: ISU, controale de ochii lumii în cluburi

 |  10:23
Iar au început cu heirupismele: ISU, controale de ochii lumii în cluburi

Inspectoratele pentru Situații de Urgență au primit dispoziția de a efectua controale în cluburi, după incendiul care a făcut scrum clubul Bamboo, din Capitală. În București, șase localuri au fost amendate, în urma verificărilor din cursul nopții de sâmbătă spre duminică.

Sâmbătă noaptea, angajaţii ISU au făcut verificări în şase cluburi din Bucureşti şi au fost date sancţiuni, a precizat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

El a spus că neregulile constatate nu sunt de natură să determine suspendarea activităţii respectivelor cluburi.

Acţiuni similare au avut loc şi în alte oraşe din ţară, iar controalele vor continua și se vor intensifica, din dispoziția ministrului de Interne, Carmen Dan.

Actualizare

Amenzi de peste 200.000 de lei au fost date de pompieri doar sâmbătă noaptea în urma controalelor făcute în cluburi şi discoteci din întreaga ţară, iar un local din Brăneşti, judeţul Gorj, a fost închis, informează News.ro.

În cursul nopţii au fost făcute 162 controale la cluburi şi discoteci, fiind date 118 amenzi, în cuantum de 203.000 lei, pentru nerespectarea reglementărilor ce ţin de apărarea împotriva incendiilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22

In legatura cu acest articol...

Sunt vinovați cu toții, pentru Bamboo!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray