2019-11-13 14:55

Iaşi: Șoferii, amendați pe capete în weekend

 |  19:09
Iaşi: Șoferii, amendați pe capete în weekend

Peste 1.500 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii ieșeni în weekend, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și asigurarea unui trafic rutier sigur.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, a declarat, pentru Agerpres, că polițiștii ieșeni au constatat nouă infracțiuni, au aplicat 1.595 de sancțiuni contravenționale, șase dintre acestea fiind pentru consum de alcool, iar 308 pentru viteză neregulamentară și 10 pentru nerespectarea normelor legale privind depășirea în trafic. În timpul aceleiași acțiuni, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de 3.085 lei și au reținut 24 de permise de conducere, dintre care trei pentru consum de alcool și 10 pentru viteză. Ei au retras și trei certificate de înmatriculare. Unul dintre șoferii sancționați de polițiști este un bărbat de 28 ani care a fost prins în timp ce conducea o mașină cu o viteză de 121 km/h, pe DE 583, în afara localității Sârca, pe un sector de drum unde viteza este limitată la 50 km/h. Bărbatul a fost sancționat cu o amendă de 945 lei și cu reținerea permisului de conducere pentru 90 zile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-16Parerea ta...

ANONIM
17 Aug 2015

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași TREBUIA MAI INTAI DE TOATE SA MENTIONEZE NR MASURILOR DE PREVENIRE INTREPRINSE DE IPJ Iasi PE LINIE RUTIERA. Putem spune noi publicul ca nu exista asa ceva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray