2020-07-07 19:20

Iaşi. Un tânăr de 14 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, cu o alcoolemie de 5,15 grame la mie

 |  13:47
Iaşi. Un tânăr de 14 ani a ajuns în comă alcoolică la spital, cu o alcoolemie de 5,15 grame la mie

Un tânăr în vârstă de 14 ani din judeţul Iaşi a ajuns în comă la spital, având o alcoolemie de 5,15 grame la mie alcool pur în sânge. Adolescentul ar fi băut mai mulţi litri de ţuică.

Băiatul a fost găsit de localnici zăcând în mijlocul drumului, cu răni grave la cap. Tânărul a fost preluat ulterior de o ambulanţă şi dus la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“ din Iaşi, aflându-se în comă de gradul al treilea.

”Pacientul se află într-o stare gravă comatosă pe fondul consumului de alcool. În urma analizelor a fost depistată o alcoolemie de 5,15 gramie la mie alcool pur în sânge. Acesta avea şi o fractură de claviculă, ca urmare a căzăturii. Medicii de gardă i-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, i-au fost administrate perfuzii cu glucoză şi vitamine, iar starea lui a fost stabilizată“, a declarat Cătălina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii ”Sfânta Maria“ din Iaşi, pentru Mediafax.

Medicii au mai precizat că băiatul şi-a recăpătat cunoştinţa, însă va rămâne în spital mai multe zile pentru a fi supravegheat.

Totodată, cadrele medicale au precizat că tânărul a băut mai mulţi litri de ţuică şi se suspectează că aceasta ar fi fost amestecată cu alcool metilic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz