2020-06-05 09:55

Igaş: „Vreau să creez o imagine pozitivă Poliţiei Române”

 |  17:09
Igaş: „Vreau să creez o imagine pozitivă Poliţiei Române”

Ministruladministraţiei şi internelor, Traian Igaş, a declarat, vineri, la Alba Iulia,că intenţia sa este de a crea "o imagine pozitivă Poliţiei Române" şi"de a corecta toate greşelile", transmite corespondentul Mediafax.

TraianIgaş a spus că intenţia sa este „de a crea o imagine pozitivă Poliţiei Române,de a corecta toate greşelile, iar pe partea cealaltă de a reda încredereapoliţistului, în opinia fiecărui cetăţean, a fiecărui român. Cred că aici esteo muncă pe care nu doar ministrul ar trebui să o promoveze şi cred că toţiceilalţi din subordinea mea şi fiecare cetăţean cred că poate să-şi aducă ocontribuţie în acest sens. Sunt la un început de drum şi daţi-mi voie să privesccu optimism perioada următoare, în ceea ce priveşte reorganizarea PoliţieiRomâne şi tot ceea ce înseamnă recredibilizarea Poliţiei Române".

Ministrula afirmat că este preocupat nu doar de Poliţie, ci şi de Jandarmeria Română şicelelalte structuri din MAI care "nu vor fi mai puţin analizate".

Ela spus că are încredere în poliţiştii care îşi desfăşoară activitatea însubordinea MAI. "Este adevărat că sunt şi poliţişti care nu şi-au făcuttreaba aşa cum prevăd toate regulile, dar nu trebuie să-i introducem pe toţi înaceeaşi oală, între ghilimele fie spus, şi haideţi să încercăm, inclusiv cusprijinul mass-media, să dăm crezare poliţiştilor oneşti, care-şi fac datoria,şi pe aceştia îi susţin şi îi sprijin cu toată convingerea, iar pe cei careconstatăm că nu şi-au făcut datoria aşa cum trebuie să încercăm să corectămconduita lor, atâta cât se poate corecta, iar cei care nu mai pot fi corectaţisigur că încercăm să le găsim un alt viitor, în afara structurilornoastre", a afirmat Igaş.

Igaşa adăugat că, în acest an şi la începutul anului viitor, va face o analiză afiecărui inspectorat judeţean de poliţie. "În acest an şi la începutul anuluiviitor, încerc să fac o analiză a fiecărui inspectorat judeţean de poliţie, săvedem dacă, cu prioritate, conducerile inspectoratelor şi-au făcut datoria aşacum trebuie, să vedem dacă şefii de servicii din IPJ au fost profesionişti înmunca lor, iar acolo unde vom constata că sunt probleme vom lua măsuri ferme dea corecta lucrurile", a spus Traian Igaş.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine