2020-07-15 14:59

IGPR: 168 de persoane, puse sub control judiciar în ultima săptămână

 |  11:46
IGPR: 168 de persoane, puse sub control judiciar în ultima săptămână

IGPR a anunţat duminică, într-un comunicat de presă, că magistrații au dispus, în ultima săptămână, la nivel național, măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 168 de persoane.

"Polițiștii desfășoară activități specifice față de 45 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 121 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față alte două persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune. În această perioadă, la nivel național, au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri", se arată în comunicatul citat.

IGPR a mai precizat că măsura controlului judiciar, dispusă inițial, a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 10 cazuri), cu arest la domiciliu (într-un caz), cu condamnarea cu executare (în 4 cazuri) și cu măsura educativă a internării într-un centru de detenție (într-un caz).

Oamenii legii au mai dispus înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă (în 4 cazuri) și cu condamnarea cu executare (într-un caz).

„Poliția Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară își respectă obligațiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanța competentă”, menţionează IGPR. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz