2019-10-15 17:23

IGPR: Poliţia de frontieră NU confirmă ieşirea din ţară a lui Sebastian Ghiţă

 |  12:59
IGPR: Poliţia de frontieră NU confirmă ieşirea din ţară a lui Sebastian Ghiţă

P24

Jurnaliștii de la Antena 3 au solicitat IGPR un răspuns cu privire la situația fostului deputat, Sebastian Ghiţă, și pentru aflarea unor detalii despre procesul de căutare. IGPR a răspuns că nu are indicii că acesta a părăsit ţara.

”Urmare a solicitării dumneavoastră adresată Inspectoratului General al Poliţiei Române, formulată în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare, vă comunicăm următoarele: Precizăm că, la data de 05 ianuarie a.c., persoana la care faceți referire a fost dată în urmărire națională ca urmare a emiterii unui mandat de arestare preventiv ce nu a putut fi pus în executare. De asemenea, aceeași persoană a fost dată în urmărire internațională, imediat ce instanța de judecată a emis mandatul european de arestare și cererea de dare în urmărire internațională. Menționăm că, așa cum am comunicat deja public, Poliția de Frontieră nu a transmis informații care să confirme ieșirea din țară a persoanei în cauză”, se arată în răspunsul IGPR transmis de Antena 3.

Sebastian Ghiţă este de negăsit după alegerile din 11 decembrie, iar poliția nu dă niciun semn că ar avea vreo pistă. Cu toate acestea, el a apărut la TV prin intermediul unor înregistrări, dar nimeni nu știe unde se ascunde Sebastian Ghiță.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
22 Ian 2017

CIRC PE BANII STATULUI.....UITE HAISSAMU-NU E HAISSAMU..............UITE GHTZA-NU E GHITZA.......SI NU RASPUNDE NIMENI.....COMPLICITATE LA VARF IN TARA LUI PAPURA VODA...MAFIA DE PARTID
GIGOLO GHITA
22 Ian 2017

MAI DALE O BASINA DIN YAKUTIA LUI GENERALISIMUL LEBED . HA , HA , HA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray